uraskoo Kızlar merhaba 7. Ay muayenesinde bebeğim 100 gr almıs doktor normal bu aylarda azalacak dedi fakat beslenemedi mi acaba? 3,680 gr dogru şuan 10 kilo 100 gr 6 aylıkken hastalık geçirdi oda etkilemiş olabilir belki ama yemesi emmesi yerinde.
GULCE02 uraskoo evet bu aylarda kilo alımı düşüyor sizin maşallahınız var bizde yeni 7 aylık olduk 7 kiloyuz 3 kilo doğduk hiçbirsey yemiyor ve kilo almıyoe bu yüzden😞
uraskoo Dondurmalikahve kuzum ben öylr çok kilocı asla değilim sadece 100 gr almaso normal mı onu merak ettim beslenmesi açısından 🙏🏻😊
Dondurmalikahve uraskoo Canım hastalanmış ondandır. Böyle böyle büyüyolar diğer ay böyle olmaz merak etme zaten kilo alımı yavaşlıyor. 😊 Ne ile besliyosun
Masalingonunannesi Masallah bence gayet iyi hatta olmasi gereken kilosunun üzerinde. Benim kizim 7 bucuk aylik ve en son 7 ayin basinda tartmistim 8 kilo 100 grdi
uraskoo Masalingonunannesi kuzum kilo çok önemli degıl saglıklı olsunda ben sadece aylık alması gereken kilodayım🙏🏻 Sizin bebişede maşallah