bluem guzel kardeslerim🙋🏻♀️ benim acil adet olmam gerekiyor tatile gitcem ilk gunde dugune gtcem dugunde giycem elbise saten ve ic camasiri belli ediyor adet olmak icin varmi bildginiz bir yontem ilac bitki
Polikistikannee bluem Tarlusal icebilirsin doktoruna eczacina sorup 1 hafta icerisinde adet görürsün benim kist olduğu icin devamli kullandığım bi adet söktürücü
Mihrakuzusu Hurma ye canım adet söktürücü özelliği var ama bence geciktirici kullan. Çok etki edeceğini sanmıyorum harmanında
bluem Mihrakuzusu adet geciktiricim varda gecen sene kullndim bu senede kulknirsam hormonlara zarar verir diye onceden adet olmk istyrum
bluem Feyzosunannesi gecen sene kullndim bu semede kullnirsam hormonlarima zarar verir diyerek kullnmayim diyordum ama adet olmazsam mecbur kullnicam
GizeminEdizi Polikistikannee bende tarlusal hiçbir işe yaramadı,Kasım’da bir üç aylık igne oldum hala regl olamıyorum.
Raee bluem bluem ben 2 yaz üst üste kullanmıştım. Hormon baskıladığı için zararı tartışılmaz tabi ki ama çok uzun süre kullanılmadığı için kar zarar hesabı yapmak lazım 😅