Btlyc gavisgon gastrotuss baby motilium bunlari ayri ayri kullandik 15 gun ama faydasi yok baska doktora goturdum o bebek reflusu ilac kullanma cunku beyine kusma komutunu yolluyorsun bu da beyinsel gelisimini bile etkileyebiliyor dedi. Kusmayi fizyolojik bir ihtiyac gibi düşün dedi ayni uyumak cis yapmak gibi 4 aydan sonra azarlir ama 6 8 ay arasi biter dedi. Bir de kusmalar eger zamanla azaliyorsa refluymus ama hic azalma yoksa alerjiymis. Annem sende kusardin diyor galiba biraz da genetik bir de benim bebegim de sadece emiyor ve aşırı gazli gazini atamayinca kaka yapamayınca o gun hep kusuyor. Meme duskunu meme de uyumayi cok seviyor doyuyor ama farkinda degil boyle oluncada kusarak atiyor. Kucukken burnundan dahi kusardi kac kez acile gittik sivi kaybi vs oldu mu diye ama her seferinde temiz cikti sadece cok gazli cikiyordu rontgende ben eskiden cok uzuluyordum ama simdi o kadar takmiyorum. Bolca onluk aldim bir de bebegimde şunu farkettim kusunca mutlu oluyor galiba rahatliyor aglama vs yok yani. Tek sorun bir yere giderken yedeklemen lazim kendi kiyafetini dahi her an kusabilir 😅 ona da cozum bebek arabasinin altina yedek tisortler koyuyoruz. Dedigim gibi 4.aydan sonra cok cok azaldi su kusar gibi kusuyor cogu zaman oyle direk cikarirdi onlar bitti hic korkma buna alismaya çalış panikleme zaten doktor rontgen ister zaten