Yagmur12 Hanımlar bildigniz iyi güvenilir bi hoca varmı kızımı ve evimi okutmak istiyorum evde hep huzursuzluk hep kavga artık napıcagımı şaşırdım son çarem
Bebeminnie Yagmur12 hocalara gitmene gerek yok kuran oku evinde internetten hatim aç sürekli okunsun evde cuma namazı vaktinde de sirkeli suyla sil yerleri inşallah faydasını göreceksn
ikikizannesi Yagmur12 hocayla olmaz dinimizde ev okutmak diye birsey yok evinizde kuran okuyun mevlid okutun
Annebihatun Yagmur12 adaçayı da yak istersen evde gezdir. Birde mutfak be banyona bir kaba sirke koy kalsın öyle.
Yagmur12 Bebeminnie hep yapıyorum ama yok öyle bi olduku eşim bugun üstüme yürüdü evde misafirler vardı ve hiçbişey yoktu suratıma bakmadan gitti çok zoruma gitti dayanamıyorum aglamaktan sütüm azaldı
Yagmur12 ikikizannesi mecburum yapmadıgım şey kalmadı bugun üstüme yürümesi ev kaldırması son noktaydı zaten
Bebeminnie Yagmur12 konuşmayı denedin mi canm neden böyle yapıyor hocalık şeyler değil bunlar öyle düşünürsen hiç sorununuzu kabullenmezsn ve çözemezsiniz konuşmayo dene bazı erkekler bebekleri kıskanıyor tuhaflaşıyor, ilgi bekliyor üzüldüğünü belli et
ikibaloglaninanasi Yagmur12 esiniz de sizde rukye olun Erol hoca diye biri var kurandan ayetler okuyor hem eve de tesir eder size de faydası olur
ikibaloglaninanasi Yagmur12 esiniz de sizde rukye olun Erol hoca diye biri var kurandan ayetler okuyor hem eve de tesir eder size de faydası olur
Yagmur12 Bebeminnie yanında agladım suratıma bile bakmadı kendimi geçtim bebegim 4 aylık kıyafeti yok onu bile umursamıyor sevgisi dilde sadece inanaırmısınız dügün altınlarımı sadece dügün günü gördüm şuan nerde napmış bilmiyorum soruyorum söylemiyor artık napayım yoruldum😥
Jrarya Yagmur12 evinizi kapı girişinizi sirkeli su ile silin evinizde mum yakıp bütün odaları gezin defne yaprağı yakın lavantayı suyla karıştırıp odalarınıza sıkın evdeki negatifliği alıcaktır 🍀
Bartununannesi Yagmur12 evdeki gecimsizlige tek çözüm bakara süresi. Acin internetten tum evde yankilanacak sekilde dinleyin
katmerliana Yagmur12 Allah yardımcınız olsun canım . Bu devirde hoca işi rant işi anlamına geliyor paranı boşuna harcamış olursun . Metro tv de biri varmış yıldızname ye bakıyormuş bugun toplu taşımada bayanlar konuşurken kulak misafiri oldum. Okunan gereken âyetleri söylüyormuş istersen bir araştır belki sebep olur .
esma5825 Yagmur12 evde bakara suresi açın isterseniz sesli şekilde dinleyin Bakara suresi okunan eve şeytan girmezmiş
esma5825 Yagmur12 evde bakara suresi açın isterseniz sesli şekilde dinleyin Bakara suresi okunan eve şeytan girmezmiş