Asl-smom Merhabaaaa 🌸 Tatile gidiyor musunuz ? Benim bebeğimin 40ı bugün çıktı Ağustosta tatile gideceğiz 3 aylığı biraz geçmiş oluyor. Bebekli tatil yapan var mı nelere dikkat etmeliyim ve zor mu önerileriniz var mı ? ✨
Mrvekpk Asl-smom bebek arabasıni kesinlikle yanindan ayirma bebisinin karnını doyur alti temiz olsun onu bunaltmayacak.kiyafetlerle koy arabasina ohhhh miisss etrafı kesfetme dönemi oluyo bide seninkinin minnoş minnoş gülücükler saçar etrafa 😂😂
[silindi] Asl-smom tatildeyiz şuan 9 aylık bebeğim su pek sıcak değil yine de denize sokuyoruz iki günde bir. ben girerken babası babası girerken ben tutuyorum bazen arada sahilde uyuyor genelde ayakta. değişik bir deneyim oldu sizin de umarım güzel geçer♥️
Asl-smom Mrvekpk ayyy hadi bakalım umarım öyle olur 🥰 Umarım kaka yapamama durumu da hafiflemiş olur yoksa çocuk ıkınmaktan pek gülücük saçamayacak😂
___ Ya ben de gitmek istiyorum 9 aylık bebeğim acaba denize girebilir mi mikrop falan kapar mı siz denize girdirecekmisiniz bebeğinizi?
Atlasalinandme ___ 7 aylık kızım, 1 haftadır tatildeyiz, her gün 2 3 kez sokuyorum denize.. gayet de keyif alıyor. Sık sık güneş kremi sürüyorum 2 3 saatte 1. Iyi tatiller size de.
Asl-smom ___ sanırım 9 aylık bebiş girebilir öyle okumuştum ama benimki daha küçük olduğu için önce doktorumuza danışacağız
Asl-smom Cennet_annesi bakalım ilk deneyim olacak biraz korku biraz heyecan olur diye düşünüyorum ama görcez😂