gizemoykulina Merhaba arkadaşlar kızım 2,5 yaşında ama hala emzik kullanıyor , bıraktırmak istiyorum bir türlü bırakamıyor sadece uykudayken emiyor
hayal_perest gizemoykulina ben gün içinde vermemeye çalışıyorum. Sabah ağzındaydı aldım sakladım ağladı ama yapacak bişey yok. Konuşmasınıda engelliyor emzik. Acı kesin bişeyler yapın
Sevde123 gizemoykulina bende kızıma anlattım dişlermiz bozulur çürür hem sen kocaman oldn artık emziksiz uyuyabilirsin keselim önce makasla sonra hepsini toplayıp çöpe atalım bay bay yapalım dedim kabul etti ben kestim o da toplayıp çöpe attı ilk iki gün uykuya geçerken problem yaşadı ama hiç istemedi kendisi attığı için gelmeyeceğini biliyordu ben gzliden bir tane saklamıştm nasıl tepki vereceğini bilmediğim için ama çok şükür çok kolay atlattık o süreci
kelebek21 gizemoykulina lütfen profilimden emzik bıraktırma yorumumu okuyun, inşallah etkili olur size de 😊🙏🏼
2cocuk_1anne_ gizemoykulina 2 yaşında ki kızım da sadece gece ve gündüz uykusunda emiyor du Annem deyim Hafta sonu bir akşam emziğin havasının söndüğünü gördüm açık eczane aradı kardeşim buldu bir tane Dedim bu fırsat yeni emziği çıkarmadan havası sönük olan la emziği bıraktırayım Ama benim kızım akıllı maşallah emziğin havası söndükçe eliyle sağa sola hareket ettirip normal haline gelitidi gece yeni emziği verdi Bende bıçakla Bi iki delik açtım baktım bu şekil yine emiyoe ucunu kesittim yine azda tutmaya devam etti ama geceler yeni emziği verdim Sonra emziği iyice kısattım Ememez hale getirdim kediler yemiş eğ olmuş dedim hep Artık azına alıp geri çıkarıyor Bu gece de yeni emziği vermeden kesmeyi düşündüm Emzik almak için uyandı su verdim sonra emziği azına verdim çıkardı ağlar gibi oldu birlikte yatıyoruz sarıldım uyuyor ama geri uyanıyor bir aşşa tarafa yatıyor geri kalkıp oturuyor tekrar ağlar gibi oluyor sarılıyorum emziği veriyorum eline azına alıp geri çıkarıyor Öyle böyle derken biraz önce uykuya daldı Bu şekil kesiyorum ben inşallah tam başarılı olur keseriz emzik ten O kadar bağımlı olmadığı için sadece uykudan uykuya aldı çok fazla zor olmadı uzun ca yazdım kusura bakmayın 🥰
gizemoykulina hayal_perest aslında gün içersinde kullanmıyor sadece uyku esnasında onu da bir bıraksa
gizemoykulina Sevde123 aslında deniyorum konuşuyorum atalım kızım diyorum kızıp ağlıyor bakalım inşallah bırakacak
Gozdegemen Benim oğlum 3.5 yaşında iki ay önce bıraktı uyurken emiyordu. Gün içinde vermiyordum. Memlekete giderken evde unuttuk tüh falan dedim 15 gün emmeden uyudu. Eve geldikten sonra ilk iş butin evi aradı memem nerde diye hırsız calmis aa yok falan dedik 2 gün ağladı bıraktı 😍