elifsensu Yanaklarında ve alın kısmında kücük beyaz sivilceler cıktı uçları da belli oluyor baya da fazla var, anne sütü kaynaklı diyorlar ama bu durumu yaşayan var mı pazartesi doktora götürücem ama bilgi almak istiyorum
Eim2305 elifsensu Bizimkindede var öpülme falan degil iki haftadır var yaklasik sadece cene kısmında ama kuvezdeydi eve geldi hemen sonrasinda yuzunde farkettik geçmedide bilgili olan birisi varsa bizi aydinlatsin geciyor mu veya herhangi birsey gerekiyormu bu durum icin🙄🙄🙄
Atesalp elifsensu annenin hormonlarının dolayı oluyor genel de erkek bebeklerde, endişelenmeyin hic, ama doktora götürün , oglum da olmustu doktoru bi ilaç vermişti krem gecmisti 1 haftaya
elifsensu Eim2305 evet öpülmekle alakası yok ben doktora götürdüm çünkü saç diplerine kadar çıktı sivilceler ve konağa çevirdi.şampuan ve yağ verdi 2 gündür kullanıyorum etkili oldu azalmaya başladı sivilceler. Doktor bebekler de olabilir dedi çok önemli değilmiş yani
elifsensu Eim2305 doğum sırasında annenin hormonları bebege geciyormuş bebekte bu şekilde dışarı atıyormuş aslında sebebi araştırdım baya