Elif0707 Bebeğime Kehribar kolye almak istiyorum ama bu sıralar herşeyin sahtesi çıktığı için de tedirgin oluyorum.. alıp işe yaradığını gören ve aldığı yeri onerebilecek birisi var mı 🙄☺️🤗
Nazlican Elif0707 Alibaba doğal taş diye yazın internete Eminönü de bi yer Mağazasını da gördüm gidip Orada bulabilirsiniz
birprensesannesiiiii Elif0707 eşim tesbih satan bir site var Instagram da kendine hep orda tesbih aliyordu ordan kızıma aldı yanında küçük bir kart ta geliyor orijinallik kartı ile ☺️☺️☺️☺️
Tugceonrdml_ Elif0707 kuyumcudan alsım tuzlu testide yaptım biz 10 aydır kullanıyoruz ve baya etkisini gördük kendim de kullanıyorum
Minisinannesiii Elif0707 ben aldim biraz pahali ama gerçekten çocuğumun dişlerini su içirirken fark ettm baya da büyümüş bardakta tik tik ediyodu üst dişleri baya zorladı ama anami ağlattı 4 diş çıkarıyomus meğer genel itibariyle faydasini gördüm 4 aylıkken taktım 1.5 yaşında hala kullaniyoruz
AselLina1 Burda biri önermişti instagram da kehribarkolyecim diye sayfadan bende kolyeli bileklikli set sipariş vericem ametist ve kehribar karışıklı inşallah iyi gelir bebeğime ☺️
Leylaninannesi45 AselLina1 merhaba aldınız mı ve faydası oldu mu acaba bende ametistli almak istiyorum fakat kararsız kaldım
2minnosannesi0 Edlikeco dan aldim daha once kendime doğal taş aldığım icin güveniyorum orjinal ama ben sadece salya da etkili olduğunu düşünüyorum bebekten bebege dw degisiyo olabilir çünkü oğlumda taktim anlamadim çıktığını kızım cok huysuzdu
birprensesannesiiiii Elif0707 Yani dış için aldık ama benim kız da pek işe yaramadı galiba kolyeden önce de öyle di kolye varken de aynı . Bazıların da ise yarıyor bazılarında ise yaramıyor diye duydum ☺️☺️🙏
Elif0707 Minisinannesiii işte bilemedim etkisini görür müyüm acaba? Kimisi sahte satış yapıyor o yüzden aldığınız etkisini gördüğünüz bir yer var mı die post actm ama