kubraburak Merhaba bayanlar bebeğim 9 buçuk aylık halen emeklemiyor . Endişelenmeye başladım . Normal mi ?
Oznur_0708 kubraburak emekleme olayı gelişimin basamaklarında biri değilmiş emeklemesen yürüyen bebeklerde normal illa emekleme gerekmezmiş araştırmıştım biara
Drkn kubraburak kızım 10 aylik emeklemiyor çok sorun etmiyorum çünkü emeklemedende yürüyebilir hatta adimliyor baya
Littlebird kubraburak benim bebeğim hiç emeklemedi, yattığı yerde döne döne gidiyordu. 1 yaşında desteksiz adım atmaya başladı
Mombtll kubraburak 11 aylık emeklemiyor ama çok hareketli genetik olduğunu düşünüyorum bizim ailede herkes emeklemeden yürümüş 😂 şaka bir yana emekleme dısında hareketli kıpır kıpır bir bebekse zamanı var demektir takmayın keyfini çıkarın
Duyulurum kubraburak oğlum 10 aylık sürünüp 11 aylık emeklemisti. Yüzüstü durmayı sevmezdi hep kucak isterdi bunun etkisi bence çok büyük, yerlerde yuvarlanan bir bebek değildi yani. Zamanla oluyor hepsi ya da emekleme olmadan yürümeye başlıyorlar
Elf55 kubraburak benim bebeğimde 9 aylık emekleme adına hiçbir hareketi yok😊 sabırla bekliyorum sizde kafanıza takmayın bence
Esra_Deva kubraburak 10 gün sonra kızım 1 yalında nasipse. Grçrn hafta itibariyle birden emeklemeyr başladı. Bunun nesi sizi endişelendiriyor? Fiziksel yani ortopedik bir sorunu yoksa vakyi geldiğinde başlayacaktır ya da direk yürüyecektir.