minnakbaby Kizlar bugun ilk kullanimim bi turlu cikaramiyorum yaa basina gelen var mi boyle🙄 nasil cikarabilirim lutfen fikir verinn😒😒😒
DimpleEge minnakbaby kenarından havasını aldırarak çıkarmanız gerekiyor sanırım. Instagram kullanıyorsanız gözde.aral.ocak paylaşmıştı ayrıntılı olarak oraya bakın isterseniz
minnakbaby Acelyam04 ordan cekiyorum ama elimden kayiyor sikica tutamiyorum ki. tutulan kisim kisa gibi
minnakbaby sakinolchamp Tweetyy BhrAli DimpleEge Azemefnan_2021 @ikikoalaanasi kizlar cikardim hahaha kavradim saga sola sallayarak sikica cektim tirnagim aciyor ama olsun cok şükür 😂
minnakbaby DimpleEge yaa deniyorum olmiyor. Cok sert gibi dokunuyorum ama bi turlu bi yerinden kavrayip cekemiyorum kafayi yicem bu stresle 😒 ne hallere dustum allahimm
minnakbaby ikikoalaanasi doktora giderdim hemen de bugun cumartesi sansima 😒 tek umudum esim olur heralde 😂 bide ben bu yasima kadar hic orama dokunmamistim bile o bolgeyle fazlasiyla ugrastim ve kotu hissediyorum😂
minnakbaby Maviii_balonnnn genisletmiyoo aslinda cok temiz ve cok rahat hosuma gitti sadece kendime uygun urunu almamisim cikarabilseydim iyiydi