gzmblk Akifmirza merhaba, bebeğiniz bugünlerde ellerini keşfediyor. İçiniz rahat olsun. Şuan onun en yakın arkadaşları elleri:)
Balkizannesi Akifmirza öyle düşünmeyin bebekler bilirsiniz herşeyi ağızlarına alarak tanırlar ilk olarak da ellerinden başlarlar ayrı bi tatlı oluyorlar ellerini emerken 😍😍😍
Ayb Akifmirza hayır emme ihtiyacını gideriyor ve kendisini sakinleştiriyor müdahale etmeyin bebeklerin kendisini sakinleştirme becerisini geliştirmeleri önemlidir endişelenecek bir durum yok her istediğinde emzirin ve kucağınıza alın sevgiler güle güle keyifle sağlıkla büyütün
MerveGedik Akifmirza 3 buçuk aylık olduk hala eli ağzında canım bazen parmak yetmiyor yumruğu sokuyo ağzına normal yani kilo alımında bi problem yoksa huzursuzluğu bu sıkıntısı yoksa normaldir 🤗
1aras Saçlarını çekmesi, elini ağzına götürmesi ve emmesi, emzik kullanıyorsa onunla oynaması gayet normal. Kendini tanıma ve keşfetme aşamasında olduğu için ama bu davranışı çok uzun süre yapıyorsa acıkmış demektir.
Cansu123 Bizde 53 günlüğüz eller ağızda bende doymuyor mu diye endişelenmiştim çünkü meme mama şeklinde ilerliyoruz. Şimdi rahatladım 😊
Cansu123 Balkizannesi evet gerçekten çok tatlı oluyor tecrübesiz olunca insan sürekli evham yapıyor 😊😊
Cansu123 Akifmirza 2 ay olacak hiç yaşamadık ama mama öncesi ve sonrası mutlaka emziriyorum hiç reddetmedi