Kbr041 2 buçuk aylık bebeğimin yüzünde sıcaktan isilik çıktı. Biraz da babası arada öpüyor dayanamıyor onunda etkisi olabilir. Kullanıpda memnun kaldığınız krem önerirmisiniz?
Alka Kbr041 Boynuna göğsüne felan Sebamed ekstra yumuşak yazan bı krem var onu kullanıyorum günde bı kere sürüyorum sonraki gün geçiyor. Yüze kullanılıyor mu bilmiyorum ama.
Deletedmom27337 Kbr041 gül suyu deneyin dicem ama bebeğiniz küçük bir bakın kullanabilir misiniz diye. komşum onunla siliyor geçiyor
GamzeDerinBekli Kbr041 evvahe doğal sayfasından nemlendirici krem aldım pişik isilik çok iyi geldi tamamen doğal
Hellomoto Kbr041 acaba öperken sakalı batmış olabilirmi benim bebegimide bazen öptüğünde isilik gibi sakal iz bırakıyor kırmızı kırmızı
Balyanakliya Dr bize fito krem vermişti ama çok yağlı diye ben kendim yzu kabrdiginda hemen sudocrem sürüyorum sabah geçmiş oluyo
Meleknurunannesi Her gün yıkayın. Her gün şampuan kullanmayın iki üç güne bir şampuanı kullanın her banyo sonrası organik içerikli nemlendirici kullanın
ggulsen09 Mustelanın nemlendiricisini kesinlikle öneriyorum. Fiyat olarak pahalı ama değer 200 ml zaten bebeğim doğduğun da almıştım günlük kullanıyorum 3 ay oldu hâlâ var
Gokturk_27 Otacı markasınjn gül suyu spreyi var ondan kullanabilirsiniz temiz içerikli ben öyle bir problem yaşamadım ama qnneannem kendimi bildim bileli kullanır ve tanıdığım bir kaç arkadaşımın çocuğu da gül suyu kullanıyor.