Buse-94 Nrbanu kahvaltıda labne yumurta pekmez karıştırıp veriyorum bazen omlet yapıyorum gün içinde meyve veriyorum(elma armut şeftali kayısı falan ama hepsinin içine ceviz rendeliyorum) bazende yoğurt veriyorum yarım saat yada 1 saat aralıklarla. Yemekte pırasa ıspanak enginar gibi sebzeler veriyorum bazen çorba yapıyorum öyle yani daha varda aklıma gelmedi şuan yemek olarak 😊 10 buçuk aylık bu arada😊
sevgii_123 Nrbanu sabah kahvaltı omlet labne ıhlamur . Öğlen yoğurtlu ıspanak yoğurtlu kabak yoğurtlu elma vs. Akşamda köfte veya tavuk çorbası veya tavuk benim bebeğim bunlardan başka bir şey yemiyo maalesef . Bide aralarda meyve fln tabi . Bazen meyveli muhallebi bazen de bizim akşam yemeğimizi olan şeylerden yiyo . Aslında patates makarna pilav da çok seviyo ama kabız olur diye vermiyorum bir kere versem kabız oluyo çünkü bağırsaklari daha alışamadı sanırım
Nrbanu Buse-94 süt alerjimiz vardi daha açmaya baslamadik kavtidada pek bişey yemiyor.genel olarak cok yicek gibi yapiyor kaşigi gorunce ama iki uç kaşiktan sonra püskürtmeye başliyor. Zorlamiyorum ama az mı yiyor bilemiyorum. Oglen meyveli irmikli meyve puresi hazirliyorum aksamda çorba iciyo içiyosa.
Hereylulbirbaslangic Benimki de tam 9 aylık sabah kahvaltisini yapar ilk uykusundan sonra öğlen çorba tarzı yediririm daha çok daha sonra bı meyve tabağı hazırlarım ne kadar yemek isterse ikinci uykusundan sonra da akşam yemeğini yer
Silifkecilegimmisin Sabah genelde yumurta haşlarım, peynir, pekmez, minik ekmekler atarım içine, haşlama patates yaparım öğlen ve akşam arasında meyve ve yoğurt yediririm genelde akşam çorba içer