Tweetyy Busra2326 yok denemedim zaten badem vs 1 yas sonrasi öneriliyor. 7 aydan sonra sanirim ceviz veriliyor diger kuruyemisler için erken
Busra2326 merveeakk deri yaptırmadım küçük çıkmazmış kandan yaptırdık alex testi çok detaylı bir test onda çıktı herşey
Busra2326 Kado87 bende öyle yapacağım ilk kendim badem sütü ile yogurt yapıp yiyeceğim birşey olmazsa 4 gün sınra sütümden tamamen gidince kendisine vereceğim
Busra2326 Tweetyy hayır canım badem sütünü diyorum badem sütünü kaynatıp yogurt yapıp denedin mi bebeğine
Tweetyy Busra2326 kuzum anladim denemedim yazdim. Ama badem 1 yas alti için uygun değil onu söyledim. Badem sütü bademden yapılıyor ya
Tweetyy Busra2326 yoğurtsuz büyüyecekler artik alerjileri geçene kadar napalim. Kacinci ayda diyet acacaksiniz? Biz ağustosta deneyeceğiz toplam 6 ay diyet yapmış olucam
Busra2326 Tweetyy ben 1 yaşına kadar alerjisi olan şeyleri açamayacağım özellikle yumurta cok yuksekmiş. Benim 4 ay oldu şuan bakalım 😂
Tweetyy Busra2326 hii test mi yaptırdınız siz? Biz test yaptırmadık ama dana ve sut disinda herseyi tüketiyorum şükür baska biseye tepki vermedi. Yumurtadan korkuyordum 3 gündür deniyoruz onda da sorun çıkmadı