TosbiginnnAnnesii Merhabalar anneler . Benım gibi bebeği 6 ayjına giren ve bebeğinin kilosu 9 olan varmı ? Bebeğimin kilosuna söz edenler oluyor 😞 yuruyunce yada apalayınca kılosunu atar dıyolar yaşayan varmı
Casper9061 TosbiginnnAnnesii diş çıkarma döneminde ve özellikle emekleme tutup kalkmalarda kilo falan kalmıyor çok hareketli oluyorlar bebeğinizde öyle olur büyük ihtimal endişe etmeyin sağlıklı besledikten sonra kilo alsın önemli değil
oksitosin TosbiginnnAnnesii aslında çok fazla degil gayet normal, benim bebegim de 6 aylık olmak üzere o civarda
tugbactlkya TosbiginnnAnnesii benimki de 3 ay 24 günlük kaynanam zayıflamış diyor 7 kilo400 gram obez olmasından korkuyorlar beni de sinir ediyo böyle diyince az olsa süt yaramıyor derler aman bacım bosver insanlara bisey begendirilmez
TosbiginnnAnnesii tugbactlkya aynen valla dr. Goturdum bugun ılerde obez olabılır dedı dıkkat et dedı
TosbiginnnAnnesii Leylaa_ benım oğlandan bı fazla ay olarakda fazla 😬 saglıklıysa onemsız bnce kılosu
oksitosin TosbiginnnAnnesii 10 gün sonra tam 6 aylık oluyoruz biz eminim 9dan bile fazladır çünkü 2 aydır tartılmadık en son 8di😁
tugbactlkya TosbiginnnAnnesii sizin bebejs kaç dakika felan emiyo bide kaç kilo doğdu sutubuz kaliteli yağlı belki ondan bu kadar kilo aliyo olabilir
TosbiginnnAnnesii oksitosin obez olur deyıp can sıkıyolar yoksa takılmıyordum ben aslında .. maşallah cadıya 🎈🤭🤭
Yakamoz__00 Emekleyimce yürüyünce gidecek niye bubkadsr dert ettin. Benim bebeğim de o zmnlar daha topluydu yürümeye başlayıp 1 dk oturmayınca gitti o kilolu hali. sağlıklıysa sorun yok.
TosbiginnnAnnesii Yakamoz__00 dert etmek değil sadece toplum can sıkıcı .. tıkış tıkış olur ayy gıdısı cıkmıs ayy aöyle ayy böyle 😒
Elifffinnn10 TosbiginnnAnnesii benimki 4 aylıkken 9 kiloydu şuan 3 yasinda ve 16 kilo yürümeye başlayınca atıyorlar kafaya takmayın
TosbiginnnAnnesii Elifffinnn10 ayyy insallah yaaa 🥹🥹 cocugum bide alerjık bı bebek dahada can sıkıcı oluyo bu durum