Yaren Merhaba kızlar bugün işteyken bebegim normalde iki öğün süt icmesi gerekirken bir öğünü zorla yarım içmiş ve uyumuş uyanınca da aşırı derecede kusmus her yeri ıslanmış o derece ve geldiğimde bingildagi çöküktü aşırı halsizdi bayılacak gibiydi ne olduysa son yarım saatte çok halsizlesmis bayılacak sanmış annem beni aradı hastaneye gitcem diye hemen eve geldim emzirdim biraz kendine geldi ama bıngıldak hala çökük Dr a gitmeli miyim normal mi bu durum
Tweetyy Yaren sivi eksikliğinden oluyor diye biliyorum emdikce düzelebilir cok bilgim yok ustte kalsin
tugbademir Yaren bizimkisi de biraz fazla kussa hemen çökerdi bol bol emzirin kusmasını önleyin hemen yatırmayın dik tutun ki kusmasın sıvı kaybetmesin ama sık emzirmek çok önemli ama yok baktınız emmeyi reddediyor ve halsizliği artıyorsa bence en acil şekilde gitmelisiniz
Yaren tugbademir yok kendi de sık sık istiyor emmeyi geldiğimde bir reddetti ama sonra istedi. Halsizlik de yok ama sıvı sıvı kusuyor
tugbademir Yaren çok iyi o zaman emzirin emebildiği kadar muhtemelen şu an küçük zaten bebeğiniz sürekli kustuğuna göre emzirdikten sonra gazını alın gaz da kusturuyor bebeği birde hemen uzatmayın en az 15 dk dik tutun sırtını sıvazlayın bizimkisi de çok kusardı ve az da içmişse hemen çökerdi oradan anlardım zaten az içtiğini doymadığını
Yaren Mihrimahim16 5 aylık canım yaa 2-3 saatte bir veriyor ama bebiş çok reddediyor kaşıkla filan zorla veriyor
amansallagitsin Yaren alerji diyeti yapiyor musunuz bebeginizde alerji olabilir kusmasi cok olduysa uc gun once ne yediysenjz onlari tuketmeyin derim gozlemleyin kusmasj oldugundan midesj bos kaldi malum sık sık emzirin bebege brsy dokunmus belli kj kafasini filan vurmadiyda bi yere oda onemli tabi
tugceezgi 7,5 aylık bebeğim bıngıldak zaman zaman dediğiniz gibi oluyor doktor hem susuzluktan olur dedi hemde yapı gereği alanı geniş dedi bol bol su vermeye çalışıyorum çöktüğü anda havalar da sıcakladı muhakkak susuz kalmamasına özen göstermeliyiz