Sedaaras09 Mrb anneler 2 aylık bebeğim emzirken göğüs ucu yarası oldu emzirdikce daha kötü oldum mama takviyesi yaptık fakat sagamadim için sütüm çekildi bildiğiniz sitede uyguna ve ya da 2.el göğüs Mak satan var mı yardımcı olur musunuz ?
Saadet14 Sedaaras09 A101 lere bak kiwi marka var 250 tl ye ben en bastan beri onu kullaniyorum isimi görüyor
M-alininannesi Sedaaras09 benim var sadece 3 ay ara sıra kullandım neredeyse hiç kullanılmadı weewell marka yanında süt saklama kabıda yollayabilirim
M-alininannesi Sedaaras09 yani internette 599 yazıyor bende hemen hemen öle bişeye almıştım yani size ne kdr uyar bilemedim simdi
Aysevim Sedaaras09 Sedaaras09 bende var isterseniz elektrikli ve pilli çift göğüs pompası lansinoh marka
Aysevim Sedaaras09 sıfır fiyatı 1,300 falan 500 TL ye veririm size lansinoh marka netten özelliklerine bakabilirsiniz çekim gücü iyidir
Elosderler34_ Sedaaras09 bende arıyorum süt sağma makinası , şimdiki makinalar çok pahalı uygun fiyata bulursam alıcam ama alana kadar sıcak kompleks sonrası masaj yapıyorum etkili oluyor sizde deneyin.
Sedaaras09 Elosderler34_ bulursanız benide haberdar ederseniz sevinirim önerinizi denicem bu arada teşekkürler 😊