neclayilmaz Arkadaşlar merhaba bebeğim 11 günlük, dün kontrole gittiğimizde doktor hafif sarılık olduğunu söyledi. Gündüz cok uyuyor 2-3saatte bir emzirmeye çalışıyorum fakat memeyi 5 dakika emip uyuyor. Aynı durumu yaşayan varmı?
polenpolen002 neclayilmaz canım sarılık olur bak, sureklı uyandır aglasın emerken uyuyordur muhtemelen sureklı durt akıcı sekılde emdirmeye calıs
Sedakr42 neclayilmaz uyanıp memeyi alana kadar topuğunu ve burnunu sık. Sarılığı yükselirsede çok uyur dkkat et devamlı emzirmen gerek
neclayilmaz polenpolen002 sürekli emzirmeye çalışıyorum ama uyanmıyor işte topuğunu sıkıyorum soyuyorum altını açıyorum gözünü açıyor memeye veriyorum uyuyor napıcagımı bilemedim cok kafaya takıyorum ya
pnr-53 Benimde başıma geldi sarılık olmustu bebeğim gündüz asla uysndıramıyıdum ayağını sıkıyordum canı acıyıp ağlıyodu göğsüme getirene kadar tekrar uyuya kalıyordu doktor sürkeli emzir durmadan dedi iki gün sonra kontrole gittiğimizde düzelmişti yenidoğanlarda görülebiliyor canım endişe etme sürekli emzirmeye çalış uyuyo diye bırakma uyandır topuğunu sık
neclayilmaz pnr-53 uyandırabilsem bile 5 dk emip uyuyor bu ona yeterlimi bilmiyorum ki, senin bebeğin sarılık degeri kaç olmuştu
neclayilmaz Sedakr42 topuğunu sıkıyorum altını açıyorum memeye veriyorum 5 dk emip bırakıyor tekrar uyuyor doyuyor mu acaba bilmiyorum ki
Elfyvs neclayilmaz benimde 14 günlük özellikle akşamlari benimki de 5 dk emip uyuyup kalıyor uyandıramıyorm bir türlü bende sağıp biberonla veriyorm uykusunda o şekilde içiyor belki öyle deneyebilirsiniz
neclayilmaz Elfyvs doktor biberon, emzik verme memeni reddedebilir dedi. Bende sağıp şiringa ile veriyorum cok uyuduğunda