LivaLiva Brglbray bende onu kolay kullanamam diye eledim ilk başta düşünmüştüm ama sanki böyle çok güven vermiyor düşecekmiş gibi hissediyor insan
Brglbray LivaLiva yok valla bana sa kangurudan daha sağlam geliyor 🤭 kolay değil ondan düşmesi bence yenidoğan için ideal olan gibi geliyor 🤭
LivaLiva MzeynepB bende rahat ederim diye almak istiyordum arabası var ama aç kapat filan çok zor geliyor bana eşimle çıkınca o yapıyor herşeyi ama tek basına çıkamam herslde arabamız da ağır biraz tek basına çıkarken kanguru takarım diye düşünmüştüm ben siz neden böyle dediniz ?
MzeynepB LivaLiva kanguruda iki büklüm oluyor küçük bebekler ama tabi yeni doğan aparatı varmış nasıl bimiyorum ben onsuz aldım. Devamlı kullanılmayacaksa sıkıntı olmaz. Düşünsene her şeyi üsyünde taşıyosn çok zor yani, kısa mesafeler için iyi olabilir
11RabiaAsel11 Bende kanguru kullanıyorum tereddüt ediyordum aslında kullanırken bebeğim 2 aylık kalça ultrasonu çekilmeye gittiğimizde sordum herhangi bir sakıncası varmı diye bacakları açık olsun m şeklinde dedi yeterli dedi Dr
Ercanekininannesi Solomonbaby kullanıyorum yenidoğan aparatıyla çok güzel ben memnunum tavsiye ederim kumaşı flnda baya sağlam çok kaliteli. Ben zaten bebek arabasına para vermedm arkadaşımzdan almıştık travel sistem. Oyüzden kanguruda araştırdım en iyisi bı diye kıydım paraya aldm