Mvvrrr Boyun düzleşmesi teşhisi konuldu :/ bu durumda olan anneler ne gibi fikir önerebilir acaba , yaşam kalitemi çok düşürüyor bebeğim 1 yaşında emziriyorum , emzirmekte acaba tetikler mi
Nazlican Mvvrrr Emzirmek tetiklemez Senelerdir yaşıyorum o durumu düzelen bir şey değil ilerlemesinin önüne geçersin anca yoksa fıtıga kadar ilerliyor İnternet e yaz egzersizleri var Bir de yastık değiştirin onun için yastıklarda var Bende kolumda bacagımda gezerdi ağrı özellikle soğukta çok sıkıntı yaşardım Mesela kolumu hareket ettiremezdim omzum sızlardı bacaklarımı hareket ettiremezdim Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama bol bol egzersiz ve soğuklarda sıcak tutmaya çalışın kendinizi Çok geçmiş olsun
Mvvrrr Nazlican kış günü değil ama yaz günü terleyip üşüyünce çok etkiliyor yaşam kalitesini çok düşünürüyle :( bende en azından dediğiniz gibi netten kas hareketlerini izleyip yapayım , çok teşekkürler Allah razı olsun
Nazlican Mvvrrr Aynen yastık deneyin kimisine iyi geliyor kimisine gelmiyor ben senelerdir kullanıyorum mesela ama biraz iyi marka almaya özen gösterin
Nazlican Mvvrrr Onu bilmiyorum ama ben doqu home dan aldım visco diye yazıyor üstünde Boyun yastıgı yaz cıkıyor zaten