Nisakusum merhabalar biraz önce bende duştan çıktım bebeğimi emzirip rahatladım ,mememe dokunmak çocuğumun memeyi ağzına alması bile öyle canımı yaktı ki muhtemelen memenin içinde bi yerde tıkanıklık oldu çünkü meme ucum normal görünümde idi normalde memeyi elle sağınca 3-4 noktadan birden süt gelirdi şimdi tek noktadan geliyordu ,öncelikle hemen duşa girdim sıcağa yakın suyla duş başlığı yardımı ile memeye su tuttum memenin kökünden ucuna doğru el ayam yardımı ile sıvazlama yaptım çok acılı halde idim ama sıcak etkisi ile hem ağrım azaldı hemde sıcak süt kanallarını genişletir o tıkanan yer memenizin sert olduğu yerdir zaten elimle sabun yardımı ile memeye kompresyonlar uyguladım yarım saat kadar elle sağım yapmaya çalıştım sonrada gelip bebeğimi emzirdim sertlik şişlik gitti ,bide dikloflam içtim hemen ,bu durum çok ihmale gelmez lütfen bu anlattıklarım kafanızda şekillenmiyorsa bence hastaneye başvurun mutlaka bilen birileri size yardımcı olsun,bide süt incisi diye bşey var ona da baktım meme ucunda tıkanıklık olur orda minik şişlik onu da deliyorlar süt kanalı tıkanıklığı tam uçta instagramdan bakarsanız sizde var mı kontrol edersiniz,sıcak ile memeyi sıvazlamak iyi gelecektir geçmiş olsun inşallah hemencecik geçer 🙏