Gshshshshwhsh Kızlar kızım hergün aksam 11 de basılıyor 3 e kadar ağlıyor hergün böyle kolik mi oluyor ve ne zman geçer 😐
Kubra19_ Gshshshshwhsh valla benimde öyleydi bende araştırmalarımda kolik sanmıştım doktora gösterdim ve doymuyor açlıktan ağlıyor demişti
Sapsikanne Gshshshshwhsh benim oğlum 3 aylık olunca düzeldi Allah yardımcınız olsun sabırlı olun geçecek
cicekannesi10 Gshshshshwhsh ahh kolik kanayan yaram.. 40 günlükken başladı ne ilaçlar ne masajlar ne lagmanlar… Yok yok yok.. sadece kimyon çayı iyi gelirdi her gün 2 kaşık kimyon çayı icirdim ve vicol damla biraz iyi geldi 4 ay sürdü 4 ay kızım ağladı ben ağladım… Vicol damla kimyon çayı ve beyaz gurultu öneririm
Idilg Direkt tek ağlamaya birsey söylemek yanlış olur doktor öle görüşün bi tanidigimin 1 yaşında daha devam ediyordu ne zaman bitti bilmiyorum
akbassrabia Aynısını yaşadık bio gai nurse harweys damla aynı anda bir haftada etki ediyor ayrıca bacaklarını karnına doğru ittirin mama verin azda olsa öyle öyle hafifliyo tabi gaz için uygun mama aptamil conformil
akbassrabia Gshshshshwhsh bende tek etki etmedi bende ilk tek kullandım ikisini birden kullanınca çok iyi Oldu en azından kriz geçirmiyo geçirse bile 20 dakka sürüyo