Merhaba anneler İstanbulda yaşıyorum eşimle 3-4 gün tatile gidelim diyoruz fiyatlar epey pahalı orayı geçtim bebeğimle hiç uzun yola çıkmadım tatil önerisi olarak Edirne Erikli de ev kiralayalım diyor eşim ama yani zaten yemeği hep ben yapıyorum açıkçası biraz da bari 3-4 gün biri bize hazırlasın tamam onu geçtik sorun şu bazı oteller bebek dostu yazıyor saatliğine belli bir ücret ödeyip 1-2 saatliğine bakıcı bakabiliyormuş ama anneme bile bırakırken hep aklım kalıyor hiç tanımadığım onun da tanımadığı birine bırakabilir miyim bilmiyorum sonra da ama eşimle de bir iki saat ne bileyim havuza girmektir vs adam ilgi bekliyor 😂neyse işte her şey dahil oteller mi mantıklı ev tutmak mı yoksa işte mesela butik otel mi bebeği havuza sokmayın diyorlar denize de on dakika sokun diyorlar girip hop çıkacak mıyız ya da mesela eşim girecek ben onu izleyeceğim sonra o çıkacak ben mi gireceğim siz bu işleri nasıl beceriyorsunuz tüm önerilere açığım bu arada annem en ufak bir yardımda aşırı söyleniyor eşim de kaynanamı çok karıştığı için istemiyor benim de eşimin de kız kardeşi yok öyle birini de götürmek aklıma gelmedi o yüzden