Alparslanyaman Kizlar aptamil mama almıştım aşırı balık kokuyor du sonradan farkettim ki bozulmus bir mama imis ve bebegime verdim şuana kadar kusma isal ates olmadi ama yardimci olacak olan varmi daha onceden yasamis olan doktora gitmelimiyim sizcr
kenankaan Alparslanyaman bozulduğunu nereden anladınız? Aptamillerin içinde balık yağı olduğu iÇin balık yağı kokusu var zaten. Bozulması iÇin 1 aydan fazla süredir açıkta kalmış olmadı veya son kullanım tarihi geçmiş olması lazkm.
Alparslanyaman kenankaan mamayi yapmadan toz halindeyken kokladigimdada civciv dışkısı gibi kokuyo bi onceki aldigim mama bu sekilde degildi
Sebusebu Alparslanyaman üstündeki tarih geçmediyse bozulmamıştır bence. Kokudan anlaşır mı bilmiyorum. Bende daha önce bi mama bozulmustı bi bucuk ay dolabın arkasında kalmış açıp baktığımda toz halinde olan mama topcuk topcuk olmustı bozuldgunu öyle anlamıştm koku hatırlamıyorm
Woman35 Alparslanyaman Ben de Bebelac Gold kullanıyorum kokusu Aynen dediğiniz gibi Tadı da balık gibi
kenankaan Alparslanyaman yani mama kokusu normalde hiç hoş değildir de dediğiniz koku bozulmasına işaret midir bilemedim. Skt ye baktınız mı?
Gryffindor Alparslanyaman Kaç numara kullanıyorsunuz. Mesela biz ikiden üçe geçtik. Üç çok yoğun balık kokuyor
Woman35 Alparslanyaman getirin değiştirelim dediyse o zaman bozuk Muhtemelen yoksa neden ürününü kabul etsin bozuk olmasa
Gryffindor Alparslanyaman Yenidoğanda da vardı o koku evdekilere diyordum hep hamsi kokuyor diyordum inanmıyorlardı. Ama siz yine de bir götürün eczaneye. Skt de kaç yazıyor