ceybug Kızlar kızım 4 aylik son zamanlarda 3 4 güne bir yapiyo kakasini yapınca da Yeşil yapiyo neden sizce ne yapmaliyim
Esoca38 ceybug yeşil kaka sizin beslenme türünuz ile alakalı olabilir. Yanı sıra ateş varsa ishal varsa balgam kusma varsa tahlil yapmak gerekir. Ama sadece yeşil kaka da hiç bir sorun yoktur :) bizzat doktorumun dediğini ilettim size :)
Eleftra_ ceybug sizin yediginizlede alakali olabilir. Arkadasin dedigi gibi eger koku ve cocukta bi sikinti yoksa rengini takma kafaya
Nanelimoonn ceybug inanır mısın benimki de 4 buçuk aylık bugün yaptığı kaka çok koyu yeşil ve o kadar kötü kokuyordu ki anlatamam. Bi kaç kere yoğurt verdim ondan mı yaptı acaba dedim. Bide 2 hafta önce mide bağırsak enfeksiyonu geçirdi benimki
Eleftra_ ceybug durumunu genel olarak gozlemleyin bir iki gun. Huysuzluk donem donem oluyorda hastalik huysuzlugu farkli onu zaten zamanla daha iyi anlarsiniz.
Esoca38 ceybug bol su tüketmeniz aşırı şekerli ve hazır gıdalardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Yeşil yapraklı sebzeler Et tavuk gibi ürünler de güzel beslenirsiniz ☺️🙏
ceybug Nanelimoonn bağırsak enfeksiyonu geçirdiğini nasıl anladiniz o zaman da mi yeşil kaka yapiyordu
Nanelimoonn ceybug aşırı kusması vardı ağız dolusu hemde. Emmek istemiyordu benim de içim rahat etmedi götürdüm doktora. Bir de bebeğim hastalanmadan önce bizde de ayıptır söylemesi ishal ve kusma vardı benden bulaştı yani
Alparslanbebek_1 ceybug genellikle yeşillik falan yediysen denden kaynaklı bir şeydir kuzum sıkıntı yapma