seyma65__ Kızlar bebeğim 2 buçuk aylık sünnet ettireceğim bagzi rahatsızlıklaridan dolayı erken olucak erkek anneleri olanlar dikişli mi yoksa dikişsiz olan klamp tekniği ile sünneti mi öneriyorsunuz
[silindi] seyma65__ biz eve çağırdık 8 günde iyileşti çok şükür verdiği kremleri kullanmadık sarı merhem sürdüm bez üstüne koydum altını hep bu şekilde değiştirdim çok şükür hemen iyileşti
ikikizannesi seyma65__ klipsli yaptirdim 3 aylikken bir haftada iyilesti ilk gun zordu birde klips 3 gun kaldi pipide sn gun huyszde klips cikti rahata erdik hemen iyilesti yara bere kabuk kanama olmadi iki gun bardak koyduk klips oldgu icin snra bezin on kismina bolca vazelin surdum yapismasin diye
Mrvrdgntnc Bizim dikişli oldu. 3 aylıktı bebeğim. Köpük bardak koyduk ve sarı kantoron yağı döktük hiç dokunmadık enfeksiyon kapmasın diye. 2 hafta sonra bardağı çıkardık çok kolay geçti.
Dmlkndkc dandiniko bebişi emzirirken ya da biberonla süt içirirken sünnet işlemi gerçekleşiyor 🙏 hiçbir şey hissetmiyor anlamıyor 🌟ben anestezide verdirtmedim lokal olarak bölgesel krem sürüldü uyuşturuldu çok hafif atlattık🤘🏻
anneyimben25 Teemo07 kusura bakmayın çok soru sordum 🙏🏻 Peki çok acılımı oldu o işlem bizim 5. Günümüz daha düşmedi 7. Gün alırım dedi doktor bize.. sizin alındıktan sonra bi sıkıntı yaşadınızmı kanama vs
seyma65__ TugbAlperen bende klmap yöntemi ile yaptırmayı düşünüyordum doktorların dikisliyi tercih edin demelerinin sebebi nedir acaba bilmediğim için soruyorum
CanannnD seyma65__ 3 aylıkken klipsli yaptırdık çok memnun kaldık. Enfeksiyon derdi yok dikiş derdi yok. Sadece ilk gün zordu sonra zaten 3. gün klemp de çıkınca hiç bisey kalmadı. Kesinlikle tavsiye ederim 1 haftaya da normal hayatımıza döndük hareketlerinde falan kısıtlama olmadı
Teemo07 anneyimben25 kendi mi düşüyormuş. Bilmiyorum. Gün doktor gelin çıkaracağız dedi. 1 kez hafif kanama oldu. Krem başlamıştık doktor o gün kullanmayın dedi. Herhalde beze değdi veya bardak kullanıyordum ona değdi hafif kanadı. Ama klips çıktıktan sonra daha rahat etti. Klips ten sonra 5 gün bardak kullandım beze değmesin acımasın diye. Agrısız geçti. İlk günümüz zordu o kadar
Tonrikanne seyma65__ klips yönteminin sağlıklı olmadığını söylüyorlar. Dikişli daha temiz ve rahat diyorlar. Dikişlide bebek daha az rahatsız oluyor ama klipslide o klips bebeği rahatsız ediyor diyorlar
TugbAlperen seyma65__ klamp ucuz sünnet yöntemi dediler, bide ileriki dönemlerde cinsellik olaylarında etkileyebiliyormus bu yöntem