Cirkinfasulyeninannesi 2 gün önce 4. Ay aşımızı olduk ateş yaptı biraz ve iki gündür iştahı az biberon reddediyor deli gibi acıkmadıkça. Gündüz uykuları da şaştı. 4. Ay atağı mı başladı acaba aşıdan mı anlamadım. Sizler de nasıl oldu bu durum?
frknmomy Cirkinfasulyeninannesi bizde önümüzdeki ay yaptircaz 4. Ay aşısını zaten zayıf bir bebek umarım iştahı kesilmez yoksa Dahada zayıflar😔
Cirkinfasulyeninannesi cagil2501 Uyutmak için kucağımda sallıyorum önce bi ağlama krizi yaşıyor uykusu olmasına rağmen :( aç ama keyifli anlamadım
Cirkinfasulyeninannesi frknmomy Her bebek aynı değil ama ateş huysuzlaştırıyor da. Banyo yaptırıp carpol verdim bir çay kaşığı. Biraz çıkmaya başlayınca aynısını yapın benden tavsiye. Ama iştahına çare yok
cagil2501 Cirkinfasulyeninannesi benim bebeğimde 4 ay 23 günlük canım sıpalar nasıl keyfi yerindeyse öyle istiyorlar o an
Sedacyln Bizde bu sabah aşı olduk ams hemşireye sormayı unuttum kızlar 4. Ay aşısından sonra banyo yaptırabiliyomuyuz?
Cirkinfasulyeninannesi Sedacyln Ben sormuştum aynı gün yıkayabilirsin demişti. Ateşlenirse yıkayın ateşlenmezse bi gün sonra yıkayın bence
Cirkinfasulyeninannesi Doruk02 :( niye böyle yapıyorlar ya be tuhaf. 4 saat aç gezdi benimki sonra açlıktan ağladı, mama vermeye kalktım bu sefer yememek için ovunarak ağladı, sonra yorgunluktan bayıldı ve uyku arası yedi 🙄