Haticee_ Çok sevgili öküz kocam tüm hamileliğim boyunca çıkan en ufak sivilceyi bile sıktığı için şuan yüzüm leke içinde 😭 o kadar moralim bozuluyo ki aynaya baktıkca gözüme batıyo lekeler. Yok mu bunun bi çaresi ya Allah aşkına
bluem Haticee_ ben 8 marttan beri bir krem kullniyorum gozle gorulur sekilde azaldi lekeler benim 14 yasindan beri varlekelerim kemiklesmis leke ama yeni olusanlar icin faydasi oluyormus
BeyzanurrK Haticee_ her gün sivilcelerinin niyetini içinden geçirerek “Allahümme musağğiral kebiri ve mükebbires sağiri sağğir ma bi” bu duayı oku ve elma sirkesini pamuka batırıp sadece lekeli yerlere sür ve 20 dk sonra ılık suyla yıka yüzün sirkeden dolayı ateşlenmiş gibi sıcak olabilir panikleme ben öyle geçirdim🤷
bluem Haticee_ expigment %4 kullaniyorum ama sadece gece suruyorum 8 amrttan beri duzenli suruyorum extra fito krem madecasol vehametan
bluem Baakpnr- 8 Mart’ta beri suruyorum ex ile baslayani ufak lekelerim gecti rengim acildi ama doktora sorarak aliniz
Baakpnr- bluem biliyorum bu ilaçları daha önce kullandım ama düzenli kullanmamıştım işe yaradı mı diye merak ettim bu yüzden ❤️🥰 teşekkür ederim