NunuDudu hemsireanne34 anlamadığım ikinizde çocuk İstiyorsunuz ama korunuyorsunuz. Hemen hamile kalacağınızın garantisi yok ki.
Gamzehakan hemsireanne34 eşiniz size telaş yapıp soruyorsa istemiyordur çocuk yani çocuk isteyen adam neden korunsun ki
balliordek Prezervatife çok para gidiyor spiral taktıracağım de kadın doğum doktorundan randevu al ama taktırma, randevuya da senle beraber gelirse git ama kadın doğum doktoruna bebek planladığını söyle çık sonra da taktırdım de😁
Utkucan hemsireanne34 saçmalamayın yani adam istese zaten korunmaz adamı zorunlu baba mı yapacaksınız istiyorsanız açıkça konuşun zaten şak diye olmuyor hemen yine sürpriz olur
Sumeyyebaglan hemsireanne34 bu kadar didik didik kontrol edip korunan birininde bebek istemesi biraz tuhaf geldi açıkcası🤷🏻♀️
tenceretavakuskana hemsireanne34 korunuyosa cocuk dusunumuyodur belkı bunun surprızı mı olur yapmayon cıdden Once bı danısın adamda ıstyomu hazırmı kaldı kı hazırım hadı dedıklerınde bıle bazen hazır olmuyolar uygun bı davranıs degıl
AntiSosyallKelebek hemsireanne34 Eşimle bebek düşünüyoruz prezervatif ile korunuyoruz Kendimle çelişirken ben 3 defa okudum yine bir mantık bulamadımm
Utkucan AntiSosyallKelebek adam istemiyor bu kendi kendine olan yapıyor anlaşılan kocam şöyle bir şeye kalkışsa boşar kapıya atarım
hemsireanne34 AntiSosyallKelebek üstte de yazdım şu an bir sınavım var önümde ona girip çıktıktan sonra hamile olmak istiyorum eşimle de bu tarih sonrası olarak düşündük o yüzden korunuyorun
AntiSosyallKelebek Utkucan Adamı kandıramamış bizi kekelemeye çalışıyor. O değil kurnazlığına bizi alet edecek 🦦
Gulefsan hemsireanne34 kız millet milletin spermini çalıp hamile kalıyor ( magazinden bir olay) sen de prez. Çıkarınca sen zahmet etme yorulma yiğidim ver ben atarım de ,al sana istemediğin kadar sperm dep içeri hızlı olan kazanır.
Utkucan AntiSosyallKelebek aynen valla bi akıllı kendi sankide millette çatır çatır akıl veriyor böyle birine Allah’ım ya