Selbiyavuz19 Kızlar bebeğim üç aylık kilosu 5800 İki numara baby turco kullanıyordum küçük gibi geliyordu 3 e geçtim bu seferde altında çok bolluk oldu 3-6 ay aldığım kıyafetler alttan sıkıyor hep çıt çıtları zor kapanıyor 2 numara ile devam mı etmeliyim sizce
Deva22 Selbiyavuz19 baby turko kalıpları biraz küçük geldi bana bacaklarından sıkmıyor mu bebisi 2 numara
[silindi] Selbiyavuz19 baby turco 2 numara bendede vardı aptal kafam stok yapmıştım her numaradan bebeğim 3aylık 6050 kilosu bitirene kadar savaştım baktım çok sıkıyor. İhtiyacı olan birine verdim. Şimdi bio natural ve baby turco 3 den stok yaptım yaz zaten rahat rahat giysin sıkmasın
Selbiyavuz19 Beren-2020 molfix i yenidoğduğunda kullanmıştım baby turco dan çok stok yaptım doğumdan önce memnun da kaldım o yüzden bununla devam ediyorum molfix de çok güzeldi ama
Beren-2020 Selbiyavuz19 sleepy baby turcodan büyük onu deneyin. 10 li deneme paketleri varsa alın bence
Selin1234 Selbiyavuz19 ben 3 numara kullanıyorsum çok rahatti şuan 4,5 aylık oldu halen daha 3 numara kullanıyorum