Sla7723 Merhaba bebeğimin yüzünde atopik egzama var doktor mustela şampuan kullanmamı söyledi lipikar baume krem verdi günde 3 kere sür dedi ama bu kremi kullanan var mı aranızda
Sla7723 Xxchann 2 aylık ellerini yüzüne götürüyor kaşınıyor sanırım alerjik bir durum var mı bilmiyorum cildiye direk egzama dedi
Beyhan6046 Benim oğlumda Atopik.Bende krem kullanıyorum ama kaşıntı için bebantol egzama krem çok faydasını gördüm ama yüze sürülmüyor. Şu an 2 yaşında zor bir durum yediğine içtiğine dikkat ediyorum .Vücudunu kuru bırakmayın.
Sla7723 Diloooo sağol canım şuan kimsenin yüzüne dokunmasına izin vermiyorum çünkü el değdiği zaman yine dışarı atıyor kullandığım krem iyi geldi düzeldi şimdilik bişey yok
Diloooo Sla7723 bana krem vermdi mustelanın losyonu ve kremını verdi sampuanını aldım bırde üçünü kullanıyoruz ınsallah atlatırız ya
Diloooo Sla7723 canım kırmızı yaralar kabuklanma yaptı dökülüyor sende de oldu mu iyiye gıdıyor dedı doktor ama yaşadın mı bunları
Sla7723 Diloooo evet bizim de öyleydi kabuklandı döküldü kaşıyordu devamlı kremden sonda geçti bizde şampuan olarak mustela kullandık
Sla7723 Sla7723 istersen doktoruna sor kullandığım kremi kullan gayet iyi geldi bebekler için sıkıntısı yok zaten losyon olarak geçiyor