Ece my199444 oğlum antibiyotiğe tepki gösterdiğinde böyle kabarmıştı alerjisi varmış, lütfen hafife almayın direk doktora götürün ağzı dili şişebilir Allah korusun
333 my199444 canım çocuğu bişey ısırmış ablamın çocuğu böyle olmuştu tabi o 3 4 yaşındaydı kıyafetinde tahta kurusu çıkmıştı kıyafetine böcek girmiş olabilir mi kaşınıyorsa büyük ihtimal ısırık
my199444 Merve-miray bimlıyorum alerjıktı bebekken dıgunca ilk dega boyle oluo hasta oldu antibıyotık vs ates dusurucu kullandık cok sık
Merve-miray my199444 geçmiş olsun. Üstte kalsın. Doktorunuz varsa görsel atın isterseniz. Yada bi acile gidin
my199444 Ece ilk dfa yemddı ki yani cok ust uste verdık o yuzden mı bilmıyorum ishal kusma ates vardı dusmueyen oyuzden vermk zorunda kaldım dün hafıftı sonra sabah uyanınca gcmst sonra tekarar artttı dun kasınmazkan bugun kasınıyor
my199444 Aysegul24 ya ilacı dverır vermz olmadı kac gundr verıyoruz sonradan mı belrtı gosterır mı acaba
Aysegul24 my199444 my199444 fazla mı verdiniz ki bence hastaneye gidin gösterin bir ilaçları da yanınıza alın isterseniz doktora gösterirsiniz çünkü normal değil diğer arkadaşların dediği gibi dil şişmesi falan olabilir geç kalmayın derim😞
anayimbenn my199444 acil doktara gidin neyi bekliyorsunuz Allah korusun alerjiyse dedikleri dili bile şişebilir şaka gelmez çocuk bu
mavibozkurt my199444 hemen acile git canım. Böyle görünce bebekleri gözlerim doluyor Allah kimsenin yavrusuna zeval vermesin.
1prenses2prensannesi my199444 32 yaşındayım bende bile oluyo direk alerji iğnesi yapıyo doktorum ihmal etmeyin önce acile yada çocuk doktoruna orda da büyük ihtimalle serum ve alerji için ilaç tedavisi yapılır asla ihmale gelmiyo
my199444 1prenses2prensannesi dün spktor dedı alerjı ıgnesı yaptor bn hemen yaptrmak ıstmdm cnku boyle degıldı cıldı gecer dıye bekldım bugun dhada arttı:(
my199444 Tirtil35 alerjı ıgnesı vuruldu asla gecmıyor halaa kızaerıklae var delircm cok morleim bozuk zadıten dıye bir ilac var damla omdam verdı