Alpingo6 https://i.hizliresim.com/lQWVvp.jpg Bebegimde 2 gun once hafif kirmiziliklar olustu onemsemedim çünkü teni beyaz ara ara olabilior.ama bunlar gecmedi ve ici sanki su dolu baloncuklara dönüştü. Haftasonu olduğu için doktora gidemiyorum pazartesi gidecegim. Günün herhangi bir saati fikir alabilecgm de bi doktorum yok. Boyle bir sey yaşayan ya da ne olduguna dair fikri olan var mi.
16102018 Alpingo6 bence de acile götürün ama tavsiyeleri Pazartesi cildiye doktoruna götürün demeleri olcak belki bi krem verirler fayda eden bi gösterin kaşınır yanar bilemeyiz su çiçeğine benziyor mu onu da bilemedim 🤷♀️
Ugggg Alpingo6 isilik gibi ama su toplamış cildiye olsa daha iyi olur ama acil doktoruda krem yazabilir eğer acile gitme imkanın yoksa bence bı eczaneye danış .yakında değişik bişey yedirdinmi
Alpingo6 Heisenberg yaşadığımız sehir cok küçük 😔 saglik acisindan cok yetersiz acilde napilabilirler acaba bi gideym en iisi
Alpingo6 16102018 acilde napilabilir acaba biz bayburtta yaşıyoruz cok küçük bi sehir imkanlari da cok az gerçekten cok kararsiz kaldim😔
Uzunkirpik1728 aynı şey benim kızımın koltukaltında da çıktı ben sıcağa bağladım hani sürtündüğü için ama kötü birşey mi ki, onlar bir süre sonra patlıyor ve orası kuruyor normal midir?
Zuhal-2019 Alpingo6 insagramda çocuk doktorları var onlarada sorabilirsin fotoğrafda çekip yollayabilirsin ( örn hekimanne)