_ipekk18 Normalde 6.7 gibi uyanırdi Büşra sapıttı kaç gündür 4.30.5 civarı uyanıyor ama uykusu var uyutuyorum çok geeden uyanıyor şaka gibi ya niye erken uyanır bilmem ben uykusuz yorgun olunca bu aile içi gerginliğinede sebep oluyor
Esoca38 _ipekk18 6 ay 11 günlük son 4 5 gündür bizde 4 te uyaniyoruz bugün de olduğu gibi yeni uyudu kendimi öldürecem en sonunda ramak kaldı 😂😂 Tüm bina benim eee ee pis piss sesimi dinliyor 🤦
ikibebedublekahve _ipekk18 5 ay 25 günlük her zaman en erken 6 bucukta kalkan genelde 7 de kalkan kızım bugün 5 buçukta dikildi 🤦🏻♀️ Akşam erken yatmıştı o dan olabilir bizimki ama
_ipekk18 Esoca38 vallahi ya bende öyle pis pis demekten boğazım tahriş Ocak valla iki pis pis iki su içiyorum 😁
_ipekk18 Dvd zorladı ne acep yatıp uyumaz bu brbrler 😁 kesin qtqk haftasındalar geri uyuttum 4den sonra uykusundan nasıl ağlıyor ses çıkarıyor suratını buzusturuyor sesine uyandım korktum bölüp diye
_ipekk18 ikibebedublekahve Bilmem olabilir ben o saate uyandımi geri uyutuyorum 4=5 5 civar kalktım geri emip uyutuyorum bı saat uyuyor 🤣
Canmmel-26 _ipekk18 gece gündüz ayrımı yapıyorlar benim bebeğim kışın hava geç aydınlandığı için 7-8 gibi uyanırdı şuan yaz olduğu için 5-5 buçuk gibi uyanıyor odayı karanlık yapınca 6-6 buçuğu buluyor sizde öyle deneyin ben beşiğinin üzerine siyah çarşaf atıyordum ışığı geçirmiyor o şekilde çözüm bulmuştum
_ipekk18 Canmmel-26 ben perdeleri hiç açmıyorum ki😁 karanlık qma nebilim alışkanlık galiba zamanla düzene girer diyorlar ama bakicaz
Egeto _ipekk18 benim bebeğim de 5 ay 4 günlük. Normalde 7 gibi uyanırdı birkaç gündür 5.30-6 gibi uyanıyor. Ben de anlam veremedim 🙄
_ipekk18 Egeto zamanla düzene girer diyorlar bu aylarda atak haftası diş vs olabiliyormuş yok uyku gerilemesi yok osu bişi 😁😁😁 bakalm düzelir inşallah
MucizeKalbim Erken uyanislar genelde yorgun yatış kaynaklı oluyor. Uyku saatlerini yeniden ayina uygun düzenleyin
_ipekk18 Canmmel-26 eee tabiki mutlaka olmuyor ama en azından uykusunu azda olsa uzatıyor 😊 ne kadar uyursa okadar kâr