Beyzaylc Yumuşak olmayacak tarak, kıl fırça hiçbir işe yaramaz. E bebek de mevcut konak tarağı. Bebek yağı değil saf hakiki zeytinyağı kullan 1 saat beklet sonra tara sonra banyo dediğim gibi ;) Kokuyor tabi hemde nasıl geniz yakan tarzda
Adel_ebrar AlyaUrasmoms Saf zeytinyagi surduk biz 1saat kadar bekledi belki de biraz daha fazla sonra ince uclu tarakla taradik gecti
Esradnmeez1 Bizde aynı sorunu yaşadık ne yaptıysam geçmedi en son bi uzman dermatoloğa sordum banyodan 4-5 saat önce zeytinyağını pamuğa döküp kafasına masaj yapmamı ve banyodan sonra taramamı söyledi 3. Uygulamada hepsinden kurtulduk ☺️
Asaf_11 AlyaUrasmoms benim oğlumunda öyleydi ne kadar sürsem de gecmiyodu .Doktorumuzun önerisiyle mustela şampuanı kullandiktan sonra geçti .
Hollymolly Benim oğlum beş aylık üc aydır konakla uğraşıyoruz. Zeytinyağı bebeyağı Hindistancevizi yağı kantoron yağı … Konak tarağı mustela Konak önleyici krem mustela Konak önleyici şampuan anlık geçiyor bir saat olmadan geri geliyor… çocuk kaşımaktan hep yırttı kafasını. Doktorumuza sorduk zeytinyağı sür tara yıka geçer diyor. Cildiyeye götürdüm o da aynısını dedi artık dedi ısrar edince hafif kortizonlu bi losyon verdi ama o da işe yaramadı. Nasıl huzur bulacak çocuğum bilmiyorum yaa. Bir saatte geri geliyor resmen..
AlyaUrasmoms Hollymolly Geçmiş olsun 😔 İnşallah siz de kurtulursunuz, onların canı yandıkça bizim iki katı yanıyor çünkü 😔
Merve50 AlyaUrasmoms bu karbonat ve zeytinyağını doktor bize de söyledi ama kafasına sürmeden bı azıcık koluna sur tahriş oluyorsa sadece zeytinyağını ısıt ılık olduğunda başına süt biraz beklesin daha sonra tara duş alırken de 2-3 defa saçının ters yönüne doğru hafif hafif tara haftada 3 defa yap.bisey kalmaz dedi karbonat bizde tahriş felan yapmadı ve bir iki.haftaya geçti bişey kalmadı
Aalya AlyaUrasmoms karbonat yapmayın Hindistan cevizi yağı veya zeytınyagı sürüp tarayın ince tarak ile yavaş yavaş.geçene kadar her banyo öncesi yapın.bazı doktorlar z,yağı asidik kullanmayın dıyor.ama doktor bana sür demişti . Şampuanlamadan once su sürmeyin.once şampuan yapın kuru saça.yoksa yağı arındırmak zor olabilir
Efeninanasi AlyaUrasmoms benim bebeğimde konsk olmuştu zeytin yağı vs herşeyi denedim nerdeyse bir ay geçmemişti ve bebişimin çook saçını döktü.en son mustelanıb kremini ve şampuan aldık üç yıkamada geçti. Bu arada tarakla kazımanız lazım yoksa geçmez ama zeytin yağı ve larbonat iyi yumuşatmadığı için canı yanıyor birde zeytinyağı konağı besliyor malesef coğu kişi bilmiyor😩
Furkaninannesi AlyaUrasmoms canım ben bebeğimdeki konalara hiç dokunmadım şuan kendi kendine çıkıyorlar bu kadar takma kafana
urzane Bizim de 4 ay nerdeyse sürdü konaklarımız yapmadığım şey kalmamıştı kabuk doluydu kafasının içi. En son şampuan aldım banyodakeyn şampuanı sürdükten sonra tarıyorduk bütün konaklar dökülüyor öyle. Zeytinyağ karbonat onlar çok yavaş etki ediyor ve tamamen bitmiyor maalesef. Mustelanın Konak önleyici şampuanını tavsiye ederim
Alaranaz AlyaUrasmoms duştan önce pamukla bebek yağı sürün bekleyin biraz , sonra konak tarağıyla tarayın geçiyor hemen
Ece__ AlyaUrasmoms karbonat belki canını yakıyor olabilir mi çünkü ağlıyor demişsiniz. Sadece saf zeytinyağı ile deneyin. 2-3 saat kalsın zeytinyağı, konakları yumuşatsın öyle tarayıp banyo yaptırırsınız
Mervekozca AlyaUrasmoms merhaba benim oğlumun kafasında da Konak vardı 3 aylıkken çıktı ve zeytinyağla asla geçmedi kaç ay zeytinyağı sürdüm taradım hiç bi faydası olmadı aksine daha da çoğaldı mustela nın köpük şampuanı var Konak önleyici gecen ay onu aldım ve mustela nın bebek yağını sürdüm her duştan sonra suan sıfır Konak ve boşuna sürmüşüm kaç ay zeytinyağını keşke baştan kullansaydım şampuanı suan 6 aylık bebeğim
boncukum06 AlyaUrasmoms sana tek tavsıyem bebek yağı sür saçına birde e bebekte babyjam konak taragı var ince bit taragı 🤣gibi düşün onunla taradım tek seferde hıc bir şey kalmadı bende cok sey denedım sampuanlar kremler ama marıfet o tarakta zeytın yagı falanda sürme besler dıyorlar
Hollymolly AlyaUrasmoms evet gerçekten öyle cok hassas bi cildi var oğlumun boynu pişik oldu kafası zaten öyle:( kafasını her gün yumuşatıp tarıyorum yıkıyorum fayda etmiyor kaşımaktan kanatıyor kafasını son çare tatilde denize girince geçer diyorum artık:(
Efeninanasi AlyaUrasmoms şu anki fiyatını bilmıyorum ama 55ti zaten o kadar bereketliki 4 ay kullandık konak önleyici zaten normaldede kullanabilirsiniz dedi doktoru