EJDERYAA Kızlar böyle birşey duydum kullanan oldumu herşeye iyi geliyormuş hele bi gelin yorumlara ilk kez duydum da ben merak ettim 😂😂😂
Azemefnan_2021 EJDERYAA şimdi bende googleden baktım bunu okuyunca 😂😂😂gerçekten işe yarıyor mu acaba ben utanırım eczaneden alamam🤭🤭🤭
EJDERYAA AntiSosyallKelebek 😂😂😂 eminim odur Google’dan arattım aman yarabbi dedim nasıl haberim olmaz benim 😂😂😂😂
EJDERYAA NurCum akıntı , kist falan olanlar kullanmış geçirmiş . koku falan yok olmuş kadınlar yazmış bende sorayım dedim hiç duymamıştım
EJDERYAA Azemefnan_2021 eczane varmı bilmiyorum da bir isim var şöyle yazayım ….life diye onun resmini paylaşmıştılar bi tanıdık varsa o işi yapan sor getirsin sana
Azemefnan_2021 EJDERYAA 6 ay önce doğum yaptım 2 gündür rahmim ağırıyor sanki yeni doğum yapmış gibi geçmezse doktara giderim böyle birşey var tavsiye edermisiniz diye sorarım trendyolda satılıyormuş ordan alırım mantar koku falan hep götürüyormuş
SeverusSnape EJDERYAA inanmayın böyle şeylere derim. Benim babasının en akıllı kızı olan görümcem alıp kullanmıştı. Hiçbir faydası yok tabii ki, rahminin düşmediğine şükretse yeridir. Ciddi sıkıntılara yol açmıştı.
SeverusSnape Azemefnan_2021 evet, lütfen aldırış etmeyin vaadlerine. Enfeksiyonu önlediği yok, direkt enfeksiyona sebep olan kendisi zaten. Yaşadığı süreci bildiğim için söylüyorum.🙏
Azemefnan_2021 SeverusSnape teşekürler bılgılendirdiğiniz için 6 ay önce doğum yaptım enfeksiyon çok var farkındayım çünkü afedersin çişimi bazen tutamıyorum bide 2 gündür yeni doğum yapmış gibi rahmim ağırıyor doktora gidicem geçmezse onu da sorarım bakalım ne önerecek
serenittyyy EJDERYAA evet biliyorum hatta trendyoldada satılıyor kaç kere sepete ekledim çıkardım bi türlü güvenemedim