Defne-27 cocugunuz kac aylik bilmiyorum ama diger arkadaslara da fikir olmasi icin yaziyorum..
Biraz kaleminiz iyiyse internette kose yazilari, makale v.b yazabilir ve ek ucret alabilirsiniz..
Ozel universitelerin online kursuna katilip evden suan ucretleri 460 tlden baslayan veya ucretsiz olan halk egitimin kursuna vaktiniz varsa katilip cocuk gelisimi sertifikasi alarak eger imkaniniz varsa ve oturdugunuz il istanbul izmir ankara gibi bir yerse devlet odenekli 2 yasa kadar evinizde cocuklara asgari ucret tutarinda maasla ve sigortali olarak cocuklara bakabilirsiniz.. bu illerde veya disinda oturuyorsaniz da; bir kurum ile anlasip saatlik oyun ablaligi kendi evinizde yapabilirsiniz.. ( boyle durumda kurumlar size gunluk ucret ve sigortada yapiyor olacaktir)
Mezuniyet dereceniz yeterliyse online ders verebilirsiniz
Cocugunuzun veya sizlerin iyi durumda olan urunlerini dolap, gardrops, modacruz v.b sitelerden satabilirsiniz..
El beceriniz varsa keceden kiyafet tasarlama, oyuncak tasarimi, ceyizlik urun v.b birseyler olusturup yine ayni sitelerden satabilirsinjz..
Avon gibi urunleri cevrenize satabilirsiniz..
Kinfeksiyondan parca isler alip, ip temizleme gibi parca basi uretim isleri yapabilirsiniz..
Evde fermuar isi veren yanlis hatirlamiyorsam rubo mu ruba mi neyse bir firma eve 1 cuval fermuar veriyor..
Bazi fabrikalarin evlere cileklerin yapraklarini ayiklamak icin kasayla buna benzer is verdigini duymustum..
Bazi tur firmalari su siralar watsapta durum mesaji olarak reklam yayinlatmaya baslamis.. bu tarz yerle anlasarak sana mesajla iletilen tur gorselini durum mesaji yapabilir ve haftalik 50/ 200 tl arasi bir ucret karsiligi katilabilirsin..
Simdilik aklima bunlar geliyor.. iyi geceler..