Eymencvk Ozcan98 bexsero nimenrix hepsni yaptırdım seneye son dozumuzu olcaz nasipse yaptırın bencede
gokcekocyigit07 Ozcan98 bizde yaptıracağız 🙏🏻 8,5 aylık su an 9 dan itibaren gideceğiz bakalım, bence mutlaka yapılmalı, okul, kreş, yurt kısacası ortak kullanılan alanlar çok fazla dolayısıyla risk de fazla 👋
Laren Ozcan98 9. Ayda doktor tavsiyesiyle nimenrix ve bexsero ilk dozları aynı anda yaptırdık bize biraz ağır geldi ateş cok yükseldi ve kusma başladı serumla atlattık bencede yaptırın ama ayrı ayrı yaptirirsaniz daha rahat olabilir ben aynı anda yaptırdıgim için pişman oldum
Eymencvk baybbal nimenrix hiç ateş yapmadı değişkenlik gösterebilir sanırım bizde bexsero 1 . Dozda ateş yaptı 2. Dozda yapmadı şişilk vs olmadı yanlış uygulma dolayısıylada aşı alanında şişlik olabilşyormus
Eymencvk Laren aşılar arası 1-2 ay olmalı aslında mesela bzm 14 Ayda nimenrix 15 ay bexsero 17 ay bexsero şeklnde oldu şükür sıkıntı çıkmadı
Eymencvk Laren bu büyük bir sorumluluk doktorlarda böyle yapıyorsa artık yapılma aşama doz ve ay aralıgı her sekilde yazıyor bidaki seferde siz öncü olun cok geçmiş olsun tekrardan 🌺
Buse-94 Ozcan98 yaptır tabikide.. Annemin teyzesi 15 yaşında menenjit geçirmiş ve genç kızlığından beri hasta canım şuan yaşlı tabikide ama gözleri görmüyo kendimi bildim bileli ve kulağıda ağır işitiyordu başka sorunu varmı hatırlamıyorum ama lüfen imkanın varsa yaptır