Tmc__00 14 aylık bir kızım var doğduğu günden beri uyku problemimiz var artık dayanacak gücüm kalmadı gece defalarca kalkar karnı tok olduğu halde bi çözüm bir öneri olan var mı bay bay night damla kullansam işe yarar mı acaba
Aezgi Tmc__00 İnanın cözümü bulamadım 18 aylık artık gecen sabah pes ettim sabah 6 da dedim anneme al uyut sinirden kafamı duvara vurasjm geldi gözü kapalı sağ sola dönerken bile ağlıyor
Tmc__00 Ecoo 180 cc mama yapıp veriyorum bir saat sonra uyanıyor öyle ağlıyorki meme vermesem ortalığı ayağa kaldırıyor
Busranur34 Benim bebeğimde aynı dış falan olabilir mi üst üste çıkarıyor bizimki birazda onun etksiyle daha sık uyanıyor… Ben öyle damlalar kulllanmayi tercih etmezdim bence sizde kullanmayın ama tabi siz bilirsiniz
Tmc__00 Busranur34 hep diş dedim ama 14 aydır bitmedi uykusu olduğu halde uykuya da direniyor artık ben de verme taraftarı değilim ama çok yoruluyorum artık
Mslglr Ağlatmadan Uyku eğitimi düşünenibilirsiniz instagramda tunalıhayat var mutlaka takip edin Beste Hanım yardımcı oluyor ay ay uyku düzenleri paylaşıyor ve yine İnstagramda baldananne var tüm paylaşımları çok faydalı sevgiler
Tmc__00 Aezgi hep büyüdüğü zaman düzelir diye düşündüm ama büyüdükçe daha beter oluyor meme tek göğüs emiyor sütüm de çok azaldı bıraktırmayı bile düşünür hale geldim
Ecoo Tmc__00 belki verdigin mama Karin agrisi yapiordur ne kullanior sun ben hipp kullaniorum cok memnun um gecenlerde aptamil aldim gece sürekli bas bas bagirior du karin agrisi yapiordu mamayi degisdirdigim gibi durdu
cinarinannesiiii Tmc__00 canım bebeğin alışkanlık etmiş acıktığı icin değil senin kokunu almak icin uyanıyor
Aezgi Tmc__00 aclıktan değil inanın uyumayan cocuk uyumuyo su an mesela yazlıktayım tüm gün sokakta oynuyo yorulup uyuması lazım dimi ama nerdeeeee gece bin kere kalkar sabahda 6 da uyanır artık sinirlerim bozuldu benimdeee uykusuzluk cok zor cok
Tmc__00 Ecoo sma kullanıyorum ben 9. Aydan sonra başladım acaba gece doymuyor mu diye ama meme de meme istiyor sürekli ağzında uyuyor çekince uyanıyor
Tmc__00 Taze_annecik evet emziriyorum eskisi gibi sütüm de yok yine de emzik gibi ağzında durmasını istiyor