lisansli_Mom49 NaimeYilmaz hep aynı teselli üzülmeyin diyorsun da ama üzülüyoruz biz çalışmayan ev hanımları yani neden hiç çıkmaz bana hediye alacaktım ama artık alamaycm 😔😔
Benkimimki lisansli_Mom49 Burdsn gelicek ılsn hediye çekine mi umut bağladın gerçekten bi de bayıl istersen feriha.
Yavrumm1 NaimeYilmaz teşekkür ederim.❤️❤️❤️ ben kazanmışım ama Trendyol mail adresimi nasıl göndericem
Winnithepooh Ballkizimm aynı ben vallahi kime nasıl çıkıyor çözemedim ne şans var ben her çekilişe katiliyorum ama bir tane çıkmadı uğursuz yaoicam adımı artık burda 🤣
lisansli_Mom49 Sessizol ne suçlaması Ufak bi sitem yanı olsun O kadar sonuçta burası kullanıcılar sayesinde var olmakta
lisansli_Mom49 Benkimimki evet canım niyee umut bağlamak kötü bir şey mi ??? Çalışmayan bir anne olarak o mesajı yaZdım
Sessizol lisansli_Mom49 hediye alıcaktım sizin yüzünüzden alamıcam demek falan abartı cünkü adı üstünde cekiliş
Busragokceberra NaimeYilmaz Tebrik ederim çok güzel yayın olmuş elinize sağlık ❤️ kazanalara da güle güle harcamayı nasip etsin Rabbim 🤗🤲
MomQueen NaimeYilmaz ay ben bi daha katılmıycam çekilişe falan hiç çıkmıyo ya çok bu zamana kadar hepsine katıldım bi de istemiyorum artık