Sinoom Herkes bir şey söylüyor bu şurup İçin , ilk anneliğim ve tecrübesizim annelerim 🤦🏻♀️ Evde bulunması İçin ateş düşürücü alacağım 1 hafta sonra da 2’ay aşımız var önlemimi alacağım sadece ama sizler hangi ateş düşürücüleri kullanıyorsunuz 🙏🏻
Sinoom isabel araştırdığım da insanı tedirgin eden konuşmalar gördüm o yüzden sormak istedim sizlere de , teşekkür ederim 🥳🙏🏻
Yasemin38 Sinoom calpol mor renkli uygun şuan için. Ama her doktor farklı öneride bulunabiliyor Aşı öncesinde sakın bebeğine şurup verip götürme canım aşının etkisini azaltıyor . Aşı sonrasında ateş aşırı ağlama huzursuzluk gibi durumlarda 6 saatte bir 1 çay kaşığı kullanımı uygun görmüştü doktorumuz
Sinoom Yasemin38 yok öncesin de vermem ben sadece tedbir amaçlı alacağım , doktoruma da soramadım ama teşekkür ederim ☺️ 😍
isabel sevim_kos evet biliyorum. Fakat geçen 11 aylık kızıma vermiştim. doktorumuz daha çok 2 yaştan sonrasına önerdi. Biraz ilaçtan bahsetti de. Çok zor durumda kalmadıkça kullanmayın dedi. Calpol daha masum