RedFlower_ Nurcanarslan14 bir haftadır egitimdeyiz bugün birbirimizi yedik resmen arka arkaya altına yaptı Sanki hiç öğrenemiyrcek bizde burda bekleyelim barı
birkizannesi_ Yarım saatte bir tuvalete gitmeyi teklif edin gece altını bağlamayın kaç aylık bebeğiniz. ?
RedFlower_ Alengirsiz1 biliyor musun şaka gibi dün akşam iki kez kendisi söyledi bugün şu ana kadar yine kendisi anne ponpon diye birden şok oldum ve çok çok sakin sanki her zaman tuvalet e gidiyor gibi 😅 9 gün de söyledi 😅
Alengirsiz1 RedFlower_ Allah’ım darısı bize 6, gün bugün dün daha iyidi bugün 3 kere altına 3 kere lazimliga yaptı ve birinden haberi bile yoktu ilk gün bile bunu yapmadi şeytan diyor bezle
RedFlower_ Alengirsiz1 yok yok yok sabır valla birden öğreniyorlar. Ben bugün şok oldum 😅 uykuda n bile uyandı ponpon diyor 😅😅
Alengirsiz1 RedFlower_ inşallah valla çok şükür öğleden beri hiç kaçırmadı bizimki de hişs geliyor diyor boş dönmedik hiç
Alengirsiz1 RedFlower_ inşallah valla Ekim’de doğum yapacağım o zamana kadar bitmesi lazim. Lazimliga mi yapıyor sizinkide yoksa aparat felanmi aldınız
RedFlower_ Alengirsiz1 lazımlıga ama şuan da annemdeyim normal tuvalet kullanıyor hiç sorun yaşamadım ikisindede
Alengirsiz1 RedFlower_ yaa bende kaç gündür gitmiyorum bı yere normal tuvalete nasıl oturacak diye hiç öğretmenim denemedik
RedFlower_ Alengirsiz1 hiç evde durmadim hep gittim gezdim annem anneanem yengem derken bugün kendisi söyledi hiç de zorlamadi beni ama normal tuvaleti daha çok sevdi
Alengirsiz1 RedFlower_ sizinki daha iyi olmuş evde kalmamak bende biraz alissinda öyle çıkayım demiştim