Sumeyyeakmannn Meraba hanımlar oğlum 40 günlükken sünnet oldu doktor sünnet derisni geri çekemmizi Söyledi çektiğimiz halde aynı şekline geri dönüyor aranızda bu durumu yaşayan varmı kendiliginden sünnet derisi düzelen
Deletedmom115 Sumeyyeakmannn Zaten aynı şekline dönmesi gerekmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum bizi de bir kaç gün sıyırın dedi yaparken yine eski halini alıyor.
mcansum Sumeyyeakmannn donecek zaten hava alsn ıyıleissn dye zamanla buyudukce dsarda duracakms bzde yeni olduk 4 aylıgz
kuzeyto Sumeyyeakmannn kendiliginden duzelmez canim, ilik banyoda yumusatip nazik bi lifle yavasca cekebilirsiniz, hem cani acimiyor hem de cok kolay cikiyor deri
Sumeyyeakmannn mcansum 41 günlükken sünnet olduk suan 4 aylığız hala geri çekyruz oyle kalmıyor geri deri üzerine geliyor pipisinin sizinde oylemi büyüdükçmi geride kalıcak deri
mcansum Sumeyyeakmannn evt evthrr banyo sonrası yterli demsti dktorumuz bı kac da değil daha fazla zaman alıcak akıntı vs yoksa takıkmayın denk geldkce banyo snrası cekın brakın
Asaf311 2 aylikken olduk hic geri cekmedik ceksende gene eski halini aliyor bide cekmemenizi öneririm çünkü enfeksiyon riski olur arkadasim da oldu ona cek demis enfeksiyon kapti cocuk ben hic ellemedim suan 4 ay 23 günlük