anneveogluu Kızlar bildiğiniz güzel çizgifilm kanalları varmı ogluma biraz da değişik şeyler açmak istiyorum hep aynı şeyleri izlemekten sıkıldı artık
ikimelekannesiiiii anneveogluu trt cocugu acarim ben hep orda guzel seyler oynuyo bide hafta sonu 10 la 1 arasi cartoon networku acarim maşa ile koca ayi baslar kizim çok sever onu
Pikapikapikacuuu anneveogluu birde kukuli var o da çok güzel. Ben en çok süngerbobu seviyorum ama o minikler için biraz fazla olabilir, 🤭
Selin1234 anneveogluu minika go ve minika çocuk orada kukuli var benim kızım kral şakir hastası hareketli 4 aylık ablalari izlerken arada bakıyor
Pikapikapikacuuu ikimelekannesiiiii bende maşa ile koca ayı diyecektim ☺️ kızım daha 4 aylık tv izletmiyorum ama ben çok izlerdim kızım doğmadan benim favorim ☺️❤️
yinehamile35 ikimelekannesiiiii maşa ile koca ayıyı bir eğitimci olarak tavsiye etmem çocukları hırçınlaştıran ve içeriği temiz olmayan bir çizgi film maalesef çok sıkıntılı
Aleynatnr45 Nanelimoonn ay ben de hep sevimli dostlar kukuli falan açıyodn belki izler diye maşa açtım çok sevdi bende baktım onla baya sarıyor 🤣
ikimelekannesiiiii Pikapikapikacuuu valla bnede cok seviyorum bazen youtubeden acip tv ye bagliyoruz izliyorum🤣