Svvvl Kızlar selam 🌺 oğlum 5 aylık kardeşimin düğünü için annemlere erken geldim. Kendi evimizde uyuduğunda ikimiz olduğumuz için sessizdi ama burası şuan kalabalık seste oluyo ister istemez oğlum da uyanıyo uykusunu alamıyo napıcam ben varmı bi öneriniz🙏🏻🙏🏻
birannebirmelek Svvvl uyuduğu zaman yanına beyaz gürültü ya da ninni açıp koysanız benim kızımda gürültüde uyumaz gündüz bir yere gidince veya biri gelince öyle yapıyorum
Beyza_momss Svvvl ninni eee pışpış hiç bişey de ausmazsa süpürge sesi falan aç ben evde de açıyorum iş yaparken aniden uyanmasın diye annemlerde kayınvalide de görümce de de yani gittiğim ortamlarda açıyorum uyuyo rahatça diğer şeylere algısı kapaniyo ona odaklaniyo
ayyates11 Svvvl uyuturken kesinlikle yanında müzik açın öyle uyusun.uyanana kadarda almayın müziği orta sesle yanında durmaya devam etsin
brokoli Svvvl Merhaba Uyuturken odada kisik sesli rahatlatici bir muzik acarsaniz, uyurken ufak seslere cok takilmayacaktir ortami zaten tamamen sessiz olmayacagi, muzik sesi olacagi icin. Spotify da lullaby babies flan gibi playlisyler var
Svvvl birannebirmelek Beyza_momss ayyates11 Sürekli evde birileri var bizde yani her uykusunda açmam lazım sıkıntı olmaz demi ben rahatsız olur başı ağrır diye koymak istememiştim😬
birannebirmelek Svvvl öbür türlü daha çok huzursuz olur bence sürekli tekrar eden aynı tonda bir müzik sesten rahatsız olmaz bence
ayyates11 Svvvl hahahah😄yok yok merak etmeyin hiçbirşey olmaz.ben evde öyle uyutuyorum uyuyunca alıyorum ses olmuyo zaten.ama anneme veya başka yere geldiysek kalmaya hep öyle yapıyorum daha güzel uyuyor sesten asla etkilenmiyor.bence bir deneyin
Svvvl birannebirmelek ayyates11 Hemen deniycem kızlar çok teşekkür ederim🌸🌸 Peki siz ne açıyosunuz onu da sorsam😬
Biyocu Çocuğun yapısı da önemli.bizimki 1,5 yaşında hala çıt sese uyanıyor neler denemedim ki.uykusu olunca uyur kafasına girdim ben artık
ayyates11 Svvvl bebek uyutucu diye bi uygulama var ondan müzik kutusu 1 sesini açıyorum ben evdeki herkesin uykusunu getiriyor 😄
birannebirmelek Svvvl bu uygulamanın YouTube kanalı var sakinleştirici bebek müziği yazarsanız çıkar ben doğduğundan beri onu açıyorum bir şey açacaksam ☺️
Svvvl Beyza_momss ben rahatsız olurmu derken oğlum acaba uykusunda sürekli bi ses onu rahatsız edermi demek istemiştim🙈😂