Wonderful_mom 52 gunluk bebeğim meme de süt bitince memeyle savaşıyor meme reddi mi bu kesilecek mi memeden demek oluyor bu cok korkuyorum 😐😔gunde 2 kere enjektorle mama veriyorum .
Sdfplt Wonderful_mom süt tazyikli gelmeyince benim bebeğim de huzursuz oluyor, diğer memeye geçin tekrar emzirmeye çalışın. Meme reddi olduğunu sanmıyorum. Güçlü emip memeyi boşaltabildiği için sevinin ☺️
Tweetyy Wonderful_mom meme reddi bu değil canim meme reddinde memeye koyduğun an aglar, kendini geri iter, emmek istemez. Sütün akışı yavasladigi için kiziyordur diger memeye gecir
Asguney Wonderful_mom Öyle olunca hemen memeden alın birazcık oyalayın. Dans edin eğilip kalkın çocukla. Sakinleşince tekrar deneyin
Wonderful_mom Tweetyy uyumadigi icin sut birikmiyor cnm gazli bi bebek.. digerine gecincede 5 dk emince bitiyor ağlıyor
Tweetyy Wonderful_mom surekli emdiği icinde gaz oluyor, gazı oldukça uyumayıp tekrar emiyor:)) benimkide öyleydi hatta bi çoğu oyle oluyor zamanla düzelir 🌸 emzik kullanıyor musun
Wonderful_mom Tweetyy emzik cok tutmuyor hayir . İnsallah gecicidr ya bazilari meme reddi belirtileri boyle diyor yavas yavas tam reddediyorlar diyorlar çok korktu m 😔
Snowly Wonderful_mom gazdan canım bizde çok çektik aynı şeyler sütünde bişey yok korkma iyice rahatlat bebişini çakarsın tüm gazları emer
Wonderful_mom Snowly ama ilk emdiginde istekli emiyor gaz olsa basta da huzursuz olmaz mi 😔 yogun gazi zaten var rontgende bile cikti. Ama cevredekiler meme reddi belirtisi bu deyince stres oldum 😔
Snowly Wonderful_mom içtikçe gazlanıyor hatta 3-5 dk falan emiyodu sonra sinirlenip gögsüme vuruyodu bacaklarını kasıp ağlıyodu diğer memeyi veriyordum biraz emip yine aynı şeyi yapıodu ben de sütüm bitti sanıyodum çok da stres olmuştum ama gazdı yani gaz bitti o sorunda çözüldü