Farahzeynep 2 gündür oyun halısında dönmeye uğraşıyordu, bugün bir geldim, sırtüstünde yüzüstüne dönmüş, öyle yatmış etrafa bakıyor 🙈 anne sen mi yatırdın böyle dedim, yoo dedi, eneem dedim dönmüş 🤗 Ay sabah sabah mutlu oldum 😬 4 ay 2 günlüğüz bu arada 👶🏻
mavisinannesi17 Farahzeynep bizimki 4 ay 22 günlük 2 ayında dönmeye başladı tutamadık şimdi emekliyo bi yerlere gidiyo 🤣. Onları öyle izlemek bile keyif veriyo. Bizimki baya baya gidiyo tutmasam 😬
Deletedmom381 Farahzeynep masaAllah ama çok sevinme bence artık yatağın,koltuğun vs üzerine koyup yanından ayrilamayacaksin
Farahzeynep mavisinannesi17 benimki 2 aylıkken sağa sola dönüp geri eski haline geliyordu ama yüzüstü yatmayı hiç sevmezdi, bu ay kendi kendine yüzüstü dönmeye başladı 🙄🙄 yüzüstündeyken kendini de kaldırmaya çalışıyor, erken emekleyecek sanırım 😂
Farahzeynep Deletedmom381 zaten sağa sola döndüğü için yere çarşaf serip onun üzerine bırakıyordum, bir kere koltuktan düşecekken yakaladım 🙄
Suzitosuzi Daha döne döne her yere gidecek annesi (benim kızım) bir bakıyorum orda bir bakıyorum burda bir kere puftan düştü yastık da koymuştum dikkatli olun 👍🏻
Farahzeynep Suzitosuzi yanındayken koltukta falan yatırıyorum, başka odaya gideceksen çarşafın üstünw veya oyun halısına koyuyorum, oyun halısında asla koyduğum gibi bulamıyorum zaten 😂 ayakları piyanoya dönük bırakıyorum, gelirim kafası oraya gelmiş😂