2Lootus merhaba,benim kızımda şuan 27 aylık. Bende 21 ay boyunca koynumda memeyle uyuttum kızımı. 21aylık olduğunda gece emmelerini kesip bir kaç gün içinde de odasına geçirdim. Hep konuştum hep anlattım. Beraber uyuduğumuz zamanlarda da hep. burası anneyle babanın odası bu odada anne baba birlikte uyur, bebekler kendi odasında oyuncaklarıyla beraber uyur diye hep söyledim. İlk hafta geceleri çok sık uyandı ayısını alıp yanıma gelirdi bende ortamıza alırdım hep beraber uyurduk sabaha kadar. Ben çok fazla olması gerekenlere takılan biri değilimdir bunun rahatlığı oldu bende hep. Bir süre sonra gece uyandığında anne gel diye seslenmeye başladı o dönemde de yanına gider uyutur öyle kalkardım bazen bende uyuyakalırdım. Şimdilerde gece uyandığında eğer uyuyacak gibiyse 5 10 dk duruyorum yanında eğer uyumayıp aksine uykusu açılacak gibiyse yine ortamıza koyuyorum koyun koyuna mis gibi uyuyoruz🥰 bazen geceleri deliksiz sabaha kadar uyuyor bazen uyumuyor onun durumuna göre hareket ediyorum açıkcası illaki odanda uyumak zorundasın demiyorum. Bir de sizin çocuklarınız yaşları daha büyük öğlen uykuları nasıl bıraktılarmı öğlen uykusunu? Eğer öğlende uyuyolarsa akşam uykuya geçiş için 9 onlara erken olabilir. Ya öğlen uykusunu kesip 8 9 arası uyutun ya da öğlen 1 saat gibi uyuyorlarda uyku saatlerini 10 a doğru çekmeyi deneyebilirsiniz bence🙏