Fenanur Sevgili anneler mama sandalyesi onerileriniz var mi? Kullanisli,guvenli bir saldalye ariyorum? Ayrica bebek desteksiz oturmadan da saldalyeye koyulabilir mi ? Siz nasil kullaniyorsunuz..?
smsmzyc Fenanur Bebeğiniz kaç aylık 5ay 21 günlüğüz bende mama sandalyesi arayışındayım ama nasıl oturtcam daha destekli zor duruyor :/
gulcan_cem_gulce Fenanur joie mimzy kullanıllı ve sağlam 3 kademeli sırt kısmı sayesinde istediğiniz pozisyonda oturtabiliyorsunuz başını tutabildiği taktirde oturtabilirsiniz
Aybukealtintas Fenanur joie multiply kullanıyorum çok memnunum, 4.aydan basladm ben oturtmaya mama sandalyesine
Yasedem Fenanur ben 6.5 aylıkken aldım e bebekten memnunum ilk zamanlar sağa sola yıkılmaım diye emniyet kemerini kullandım şuan 15 aylık ve hala kullanıyorum ama şimdiki aklım olsa chicco alırım oda pahalı işte 😞
DuruveSu Biz e bebekten mama mia aldık çok memnunuz. Oturak bölümünün ayarları var kızlar yatar pozisyonda da duruyo yani daha oturamayan bebeklerinizi de koyabilirsiniz gerçekten büyük kurtarıcı bence sadece oyuncakları sürekli yerden toplamak zor oluyo:) 550 ₺ ye aldık geçen ay ama çok kullanışlı gerçekten
smsmzyc Yasedem Ben sadece yemek yerken otursun oraya istiyorum aldığnz model nedir chiccolar çok pahalı limitimiz öax. 200 tl bizim🙄
2mmom Bende burdan yazayım madem, çok çok uygun arıyorum şöyle a101 e falan geliyor ya 50 ₺ ye falan o kadar ucuz yerler var mı acaba bilen var mı, internetten getirten var mı
Momsboy Fenanur ikea kullanıyoruz şuan çok memnunum içine kendi şişme minderini de aldık tam anlamıyla içine yerleşiyor bebiş çok rahat ettik alıcağınız yere gidip deneyebilirsiniz ayrıca oturup oturamayacağını fikir olur sizede
Aybukealtintas Fenanur 4 aylıkken desteksiz oturamıyordu tabikide, ya mama sandalyesinde (tepsi kısmını cıkartıyordum) ya da bebeyatmazda oturtuyordum