sarisinbayan Kızlar bebeğim 2 hafta sonra 3 aylık olacak inşallah sling kullanmadan normal kanguruya koyabilir miyim sakıncası varmıdır ?
Supermom53 sarisinbayan neyi sorduğunuzu tam olarak anlamadım ama ben daha 10 günlükken kanguru ve sling kullandum. Kangurunuzun ergonomik olması gerek yalnız ona dikkat edin. Bebek arabası bizim için bir seçenek bile değil. Kanguru kurtarıcımız.☺️
Rozerinn sarisinbayan bende bunu merak ediyodum benimde kızım 28 günlük şuan kanguru aldım ama bana kullanma şimdi diyolar bende bilemedim kullansam mı kullanmasam mı puseti sürekli kullanmam zor oluyo çünkü
sevil541 Kangurunuzda bacak aralığı ayarı yapabiliyor musunuz? Önemli olan bebeğinizin bacaklarının “M” şeklinde durması, aşağı sarkık düz şekilde olmaması lazım
Sontvbukucu sarisinbayan bu durus yanlış diye biliyorum. Yuzu size donuk iken tam m şeklinde kurbağa gibi oturmalı disa doğru bakıyorken de hafif m şeklinde olmalı yani bacaklar boyle aşağıya sarkmamali. Kalcaya zarar verebilir
sarisinbayan Deletedmom_123 yenidoğan aaprati ilemi kullanıyorsunuz aparatsiz düz bir şekilde kullansam kanguru bir sakıncası olur mu acaba
sarisinbayan Supermom53 normal bir kanguru sling kullanmadan bebeğim 3 aylliken kullanabilir miyim yazdım 😊
Deletedmom_123 sarisinbayan 3 aya kadar aparatla kullanılması öneriliyor canım ama aparatı aşırı basit bir şey eğer normal kanguru aldıysan kendin bile dikebilirsin
ecezehraayse Ben ebebdkten aldım 0.aydan kullanima uygun olani sectim. Doğduğundan beri kullanıyorum 5aylik şuan
sarisinbayan Rozerinn valla bebek arabasına koymayı bile useniyor insan indir çıkar indir çıkar kanguru en iyisi bence 😊 oda işte iyice araştırmak lazım 4 aydan önce kullanılması yanlış diyolar bilmiyorum çok kafa karıştırıyor
Mekselinda00 Ben çççooook araştırmış birisi olarak tek marka ergo baby. Bebek arabası kullanmıyoruz artık 15 aylık oğlum popo tarafı minderli olduğu için çok rahat bel ağrısı yapmıyor.